Ήττα για την Εθνική Ελλάδας, γκολ ο Μακ

Με το αριστερό...ξεκίνησε την θητεία του στην Εθνική Ελλάδας ο Μίκαελ Σκίμπε. Βρήκε δίχτυα ο Μακ, δεν τα κατάφερε το Πράσινο Ακρωτήρι του Ροντρίγκες.
Ήττα για την Εθνική Ελλάδας, γκολ ο Μακ

Μία αλλαγή προπονητή δεν σημαίνει και άμεση λύση των προβλημάτων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν έπεισε με την εικόνα του και ηττήθηκε από το αδύναμο Λουξεμβούργο με 1-0.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην επανεμφάνιση του στην ομάδα, αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ενώ από ένα ημίχρονο έπαιξαν οι Πέλκας και Τζιόλης, με τον νεαρό άσο να δίνει την θέση του στον συμπαίκτη του στον Δικέφαλο. Κίτσιου και Αθανασιάδης παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τον πάγκο. Την Τρίτη (17.11) η χώρα μας θα ταξιδέψει στην Τουρκία για ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Ο Ρόμπερτ Μακ αγωνίστηκε για 73′ λεπτά στην φιλική αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στην Ελβετία και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης, καθώς στο 55′ έγραψε το 3-0 με κοντινό πλασέ. Η Σλοβακία ήταν εξαιρετική και μόνο όταν πραγματοποίησε πολλές μαζεμένες αλλαγές, δέχθηκε πίεση και γκολ από τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 3-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και είναι τιμητικό για τους Ελβετούς. Ο Έρικ Σάμπο πέρασε στο παιχνίδι στο 74′, συμπληρώνοντας άλλη μία συμμετοχή με την φανέλα της πατρίδας του.

Το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες ταξίδεψε στην Κένυα για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην νοκ άουτ φάση στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο άσος του Δικεφάλου αγωνίστηκε για 73′ λεπτά, με την ομάδα του να μην καταφέρνει να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα και να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Οι δύο χώρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 17 Νοεμβρίου.

Τέλος ο Κρίστι Κιόσε πέρασε σαν αλλαγή στο 61′ στην εκτός έδρας ήττα της Αλβανίας U21 κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε εδώ για τις νίκες των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα:

14.11

Σουηδία-Δανία 21:45

15.11

U19 Πορτογαλία-Ελλάδα 17:30

16.11

U21 Ουγγαρία-Ελλάδα 19:00

17.11

Τουρκία-Ελλάδα 20:15

Πράσινο Ακρωτήρι-Κένυα 21:00

Σλοβακία-Ισλανδία 21:45

Δανία-Σουηδία 21:45

Διαβάστε ακόμη...