«Πάμε ξανά για το νταμπλ»

Τον προφανή στόχο της ομάδας μας και σε αυτή τη σεζόν οριοθέτησε η Τατιάνα Γεωργίου, μιλώντας στο paokwomansoccer.
«Πάμε ξανά για το νταμπλ»

Και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ, όπως επισήμανε η 19χρονη διεθνής αθλήτρια του Π.Α.Ο.Κ., η οποία πρόσθεσε πως βασική επιδίωξη των «ασπρόμαυρων» είναι η συνεχής αγωνιστική βελτίωση, με απώτερο σκοπό να καταστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη...

- Τατιάνα, ξεκίνημα με 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως από πολύ νωρίς θέλετε να δείξετε τις διαθέσεις σας για την υπεράσπιση του τίτλου...

Κάθε χρονιά πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε και φέτος πολύ καλά και καταφέραμε να συνδυάσουμε τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του πρωταθλήματος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που μας χαροποιεί και αφήνει πολλές υποσχέσεις για αργότερα.

- Υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί και το οποίο είναι ικανό να σας στερήσει το πρωτάθλημα;

Δεν ανησυχώ για την απώλεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι και φέτος θα το κατακτήσουμε, παρότι η ομάδα είχε ελάχιστα χρονικά περιθώρια ξεκούρασης το καλοκαίρι και συνεχείς αγώνες σε λίγες μέρες με το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Αλλά με τη σωστή διαχείριση που γίνεται από τον προπονητή μας, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.

- Φέτος πανηγυρίσατε μια εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πρόκριση, με σπουδαίες εμφανίσεις και εμφατικές νίκες...

Η πρόκριση στη Βόρεια Ιρλανδία ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έγινε από την προηγούμενη σεζόν και το καλοκαίρι. Παίξαμε πολύ καλά και αποδώσαμε τα μέγιστα σε όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

- Στη συνέχεια, όμως, το εμπόδιο της Έρεμπρο φάνηκε ανυπέρβλητο. Τι δεν είχατε και αποκλειστήκατε από τις Σουηδέζες;

Σε αυτό που υστερούσαμε από την Έρεμπρο ήταν οι φυσικές ικανότητες. Δηλαδή η δύναμη και η ταχύτητα, καθώς σε θέματα τεχνικής μπορώ να πω ότι υπερέχουμε. Το σουηδικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου και η Έρεμπρο έχει συνηθίσει να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, είχε σαν πλεονέκτημα το ότι το πρωτάθλημα τους βρισκόταν προς στο τέλος, σε αντίθεση με εμάς που δεν είχαμε ξεκινήσει ακόμα.

- Για σένα ήταν η πρώτη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πως βίωσες αυτήν την εμπειρία;

Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα και συνδυάστηκε με τεράστια χαρά, αφού προκριθήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ από τον όμιλο στις 32 της Ευρώπης. Και θα ήταν μεγαλύτερη αν περνούσαμε και το εμπόδιο της Έρεμπρο. Ευελπιστούμε του χρόνου να πάμε καλύτερα.

- Μετρώντας 10 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, με 3 νταμπλ, ποιά υπόσχεση μπορείτε να δώσετε στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.;

Σίγουρα κατάκτηση του νταμπλ ξανά και κύριος στόχος να ανεβάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, έτσι ώστε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...