«Βρήκα καλές συνθήκες στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα εμφανίστηκε ο Ιταλός γυμναστής και συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, Πάολο Αρτίκο.
«Βρήκα καλές συνθήκες στον ΠΑΟΚ»

Πολύ καλές είναι οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει ένας προπονητής ή γυμναστής τη δουλειά του, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αυτό δήλωσε σε ιταλικό Μέσο ο γυμναστής και συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ στον «Δικέφαλο του Βορρά», Πάολο Αρτίκο, ο οποίος θεωρεί πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό.

«Καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League και είμαστε λίγους βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση που είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο και νικήσαμε την Κυριακή. Εδώ στον ΠΑΟΚ βρήκα μία ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν καλή προσωπικότητα και δημιουργούνται καλές συνθήκες για να εργαστεί κανείς», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς του Τούντορ και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τρεις ή τέσσερις ομάδα πραγματικά καλές. Γενικά είναι ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...