«Χρειάζεται χρόνος»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του ο Ρόμπιν Όλσεν, μίλησε για τον χρόνο που χρειάζεται για να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα.
«Χρειάζεται χρόνος»

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα. Επίσης, το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ είναι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνο για να το συνηθίσεις», δήλωσε σε σουηδική ιστοσελίδα ο πορτιέρο του Δικεφάλου.

Για τις προπονήσεις και την ώρα των αγώνων ο Όλσεν είπε : «Κάνουμε πάντα προπόνηση το απόγευμα στις 6 η ώρα, όταν και ο καιρός είναι πιο δροσερός. Πολλά παιχνίδια ξεκινούν αργά, στις δέκα το βράδυ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνεις στο ξενοδοχείο νωρίς το πρωί και μετά απλά να περιμένεις να φτάσει η ώρα του αγώνα.

Οι Σουηδοί ρώτησαν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αν έχει μάθει ελληνικά αλλα και για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο: «Στην ομάδα επικρατούν τα αγγλικά. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές και Κροάτες προπονητές. Ο Παπαγιαννόπουλος με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μετά πήγε στην Όστερσουντ».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ,δηλωσε πως : «Καταλαβαίνω πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί και όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση στον όμιλο του Europa League: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί. Ο στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο μακριά από τους ομίλους».

Για το αν παρακολουθεί αγώνες της Μάλμε: «Στην αρχή εκεί που έμενα, το ίντερνετ ήταν κακό. Επιπλέον, πολλές φορές είχαμε προπόνηση την ώρα που η Μάλμε έδινε κάποιον αγώνα. Μέχρι να μετακομίσω σε διαμέρισμα, χρειάστηκε χρόνος. Έτσι, περισσότερο παρακολουθούσα τη Μάλμε μέσω livescore στο κινητό μου. Όμως, έχω δει τα παιχνίδια της στην Ευρώπη»

Διαβάστε ακόμη...