«Πανέτοιμες για την πρόκληση»

Την πεποίθησή τους ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει επιτυχώς την Έρεμπρο εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ομάδας μας στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα.
«Πανέτοιμες για την πρόκληση»

Αρχικά μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Αλέξης Κατηκαρίδης, ο οποίος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τους ανθρώπους της Έρεμπρο στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Για μένα είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, τα κορίτσια έχουν ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές. Θεωρώ ότι έχουμε πλέον την ικανότητα να κοιτάξουμε στα μάτια μια σουηδική ομάδα. Τα κορίτσια το πιστεύουν. Το σουηδικό γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πιο ανεβασμένο σε σχέση με το δικό μας, σεβόμαστε το επίπεδο και την παράδοση, αλλά εμείς στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για το φιλότιμό μας. Με αυτό το φιλότιμο προετοιμαζόμαστε. Το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των αθλητριών μας. Η Έρεμπρο στηρίζεται στη δύναμη, αλλά η δική μας ομάδα έχει καταφέρει να δουλέψει και σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε νίκη με οποιοδήποτε σκορ».

Ακολούθως μίλησε η Δήμητρα Παντελιάδου, τονίζοντας: «Η ομάδα μας κατέκτησε το νταμπλ πριν λίγους μήνες, έπειτα καταφέραμε να προκριθούμε στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά ο ΠΑΟΚ ως μεγάλος σύλλογος δεν σταματάει να βάζει στόχους. Πλέον ο στόχους είναι η πρόκριση στους 16. Πρώτη φορά βλέπω την ομάδα τόσο έτοιμη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό το μεγάλο στόχο. Έχουμε φέρει πάρα πολλούς τίτλους στο σύλλογο και είμαστε αδικημένες στο θέμα της στήριξης του κόσμου. Ελπίζω ότι αύριο θα είναι κοντά μας. Θα είναι ένα δυνατό ματς και ελπίζω να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου».

Τέλος, η Ελένη Μάρκου από την πλευρά της επισήμανε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μου. Είμαστε πανέτοιμες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να δείξουμε τι μας έχει διδάξει ο προπονητής μας, να δώσουμε μια καλή παράσταση και για τον κόσμο. Η κάθε μία από εμάς να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της μέσα στο γήπεδο. Η διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας ίσως να μας προσθέσει λίγο άγχος, ιδίως στα νεαρά κορίτσια που παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όμως, το άγχος φεύγει και η σκέψη μας θα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...