Μίλησε και ο "πέρασε και δεν ακούμπησε"!

Δεν μας έφταναν οι δηλώσεις του Τζανδάρη, σήμερα ακούσαμε και την άποψη του Mr. Μαντούρο!!!
Μίλησε και ο "πέρασε και δεν ακούμπησε"!

Ο παίκτης που ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2014 και δεν έπεισε κανέναν από τους τεχνικούς της ομάδας (Στέφενς, Ανασστασιάδη, Γ.Χ, Τούντορ), έφυγε πλουσιότερος κατά αρκετές εκατοντάδες €, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτε, απέδωσε τις εμφανίσεις του στο ότι κανείς δεν βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα, αγνοώντας το πόσοι Έλληνες παίκτες (αλλά και ξένοι που έπαιζαν εδώ) μεταγράφηκαν σε ομάδες του εξωτερικού πρόσφατα! 

Το θράσος κάποιων ανθρώπων πραγματικά δεν έχει όρια... Διαβάστε τα όσα είπε ένας από τους πιο "περαστικούς" παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με τον Δικέφαλο:  «Ήξερα ότι όταν πήγαινα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 θα εξαφανιζόμουν από την επικαιρότητα. Σίγουρα κανένας δεν βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν έπαιζα δέκα φορές καλά κανείς δεν θα το πρόσεχε. Μπορεί να μοιάζει τρελό, αλλά στη Χρόνινχεν προβάλλομαι πολύ περισσότερο. Βρέθηκα εν μέσω αντιπαράθεσης ανάμεσα σε έναν προπονητή που ήθελε να με κρατήσει και τον πρόεδρο που ήθελε να ανανεώσει την ομάδα. Δεν είχα καμία όρεξη και έμεινα ελεύθερος. Ήθελα να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Ο Ολλανδός επέλεξε να τα πει όλα αυτά βρισκόμενος πολύ μακριά από την Ελλάδα, σαν την κυρα - Κατίνα, αποδεικνύοντας εκτός από την αμπαλοσύνη του και το ποιον του!

Ο Μαντούρο σε 20 μήνες στον ΠΑΟΚ είχε όλο κι όλο 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φεύγοντας μας άφησε με την απορία: τι είδαν σε αυτόν οι άνθρωποι του Άγιαξ, της Βαλένθια, της Σεβίλλης και της Γκρόνιγκεν και τον επέλεξαν στις ομάδες τους...  Και φυσικά τι είδε ο Τσιστιακόφ όταν μας τον φόρτωσε!

 

Διαβάστε ακόμη...