«Χρειάζεται ηγέτη ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και μίλησε για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα, την νέα φιλοσοφία αλλά και για το υπάρχον ρόστερ.
«Χρειάζεται ηγέτη ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ταχύτητα που είχε όταν ήταν ποδοσφαιριστής:

«Όταν είχε έρθει ο Πάπριτσα ο Φορτούλα είχε πει πως είναι πολύ γρήγορος και πως θα κοντραριστούμε. Στα πρώτα δύο μέτρα με περνούσε αλλά μετά τον προσπερνούσα. Είχε φοβερή εκρηκτικότητα πάντως».

Για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ:

«Όταν θέλεις να παίξεις στη κόντρα αντεπίθεση θες γρήγορος παίκτες. Ο ΠΑΟΚ τώρα θέλει έναν παίκτη στο κέντρο που να μην χάνει την μπάλα και να ξεκινάει την επίθεση της ομάδας. Λείπει ένα 10αρι πάρα πολλά χρόνια. Για εμένα και ο Γκαρσία κρατούσε την μπάλα και έβγαζε την έξυπνη πάσα. Αυτός ο παίκτης λείπει σήμερα. Δεν υπάρχει ο ηγέτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του».

Για το παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα:

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα έδειξαν πως ήθελαν να τελειώσουν το παιχνίδι με το 20λεπτο. Αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα ώστε να ευχαριστιέται και ο κόσμος αυτό που βλέπει στο γήπεδο».

Για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα:

«Αν παίζει η ομάδα με φουνταριστό θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε έναν. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο Αθανασιάδης αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε ένα φορ περιοχής. Με έναν φορ δεν γίνεται. Επίσης, χρειάζεται ένα λίμπερο που να έχει την εμπειρία και το στυλ του Κοντρέρας. Πρέπει να έχει γρήγορη σκέψη και να καλύπτει την άμυνα του. Στο παλιό ΠΑΟΚ εγώ ήμουν αυτός που έβγαινε και κάλυπτε».

Για την φιλοσοφία του Τούντορ:

«Χωρίς πειθαρχία δεν πας πουθενά. Δεν ξέρω τι πειθαρχικό παράπτωμα έκαναν κάποιοι παίκτες αλλά εφόσον το λέει ο προπονητής πρέπει να τον ακούνε. Δεν γίνεται αυτό που έγινε πέρυσι με τον Αναστασιάδη που έλεγε πως δεν θα βάλει τον Μάρτενς και τον Μαντούρο και μετά ξεκινούσα βασικοί. Ο Άγγελος πέρυσι έχασε τα αποδυτήρια».

Για τον Ρατς:

«Ο Ρατς πέρυσι προσέφερε. Είναι διεθνής, με μεγάλη εμπειρία αλλά και σε μεγάλη ηλικία. Τα λεφτά που του δόθηκαν ήταν πάρα πολλά για την ηλικία του. Όταν ο Λίνο ζήτησε ένα ποσό και δεν του δόθηκε ήταν δικαιολογημένο. Επίσης, έπρεπε στη διοίκηση να δουν αν ο Ρατς θα ήταν στα πλάνα του επόμενου προπονητή».

Για τον Γεωργιάδη:

«Ο Γεωργιάδης πότε έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ και τι έχει προσφέρει; Υπάρχουν και άλλοι βετεράνοι που θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά που είχε κάνει».

Για τον Λούκας:

«Προχθές στο παιχνίδι ο Λούκας ξεχώριζε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, χρειάζεται στην ομάδα αλλά είναι λίγο ατίθασος. Δεν ξέρω τι λεφτά χρειάζονται αλλά πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...