«Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι και ο μεγάλος ΠΑΟΚ»

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο PAOK City Store-1926 το εικονογραφημένο παραμύθι με τίτλο "Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι και ο μεγάλος ΠΑΟΚ" του Τριαντάφυλλου Πετκανόπουλου
«Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι και ο μεγάλος ΠΑΟΚ»

Την παρουσίαση του πρώτου εικονογραφημένου παραμυθιού για την ομάδα μας, το οποίο πραγματεύεται την πορεία της χρυσής ομάδας του Δικεφάλου την δεκαετία του 70′ πραγματοποίησε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος είχε στο πλάι του δύο μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου.

Ο λόγος για τους Μλάντεν Φορτούλα και Νέτο Γκουερίνο, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση πολλές αναμνήσεις τους από την εποχή που φορούσαν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Οι μικροί και μεγάλη φίλοι του Δικεφάλου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μεγάλες δόξες του ΠΑΟΚ, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα, καθώς και να τους...ανακρίνουν με ερωτήσεις που τους απεύθηναν, να δουν στιγμιότυπα από τους αγώνες της τότε ομάδας, ενώ την παράσταση έκλεψε η κυρία Στέλλα Μαμακούκα, η οποία αφηγήθηκε ζωντανά μέρος του έργου.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της ΠΑΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...