"Να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σκαρτάδος και μίλησε για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας του 2004 και τις εξελίξεις στον «Δικέφαλο του Βορρά».
"Να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχα να πατήσω 21 χρόνια στο χορτάρι της Τούμπας. Ήθελα να παίξω και άλλο όμως βγήκα για να μπούνε και άλλα παιδιά. Την τελευταία φορά που πήγα στη Τούμπα ήμουν στον Ηρακλή και έπαιξα ως αντίπαλος. Στο γήπεδο έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα αποδυτήρια και το χορτάρι. Αν δεν βρέχαμε το γήπεδο εμείς δεν μπορούσαμε να παίξουμε όμως τώρα ήταν... «χαλί». Είναι ένας άλλος ΠΑΟΚ και τώρα που ο Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη ελπίζω να δούμε κάτι καλό. Πρέπει να γίνουν σοβαρές κινήσεις και να πάει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη:

«Κόουτς ήταν ο Γεωργιάδης και είπε ποιοι θα ξεκινήσουν, ποιοι θα μπούνε αλλαγές και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Η ιδέα να παίξουν και βετεράνοι ήταν του Γεωργιάδη και τόνισε πως όλοι όσοι περάσαμε από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να είμαστε μια οικογένεια. Ήταν μια πραγματικά ωραία ιδέα».

Για το αν είδε τον Ιβάν Σαββίδη:

«Προς το τέλος τον είδα που ήρθε και τον βράβευσαν από τον σύλλογο του παιδογκολογικού. Στην συνέχεια έβγαλε τον λόγο του».

Για τον κόσμο:

«Το καλό είναι πως ανταποκρίθηκε ο κόσμος. Κανείς μας δεν περίμενε να βρεθεί τόσος κόσμος και οι προσπάθειες που κάναμε έπιασαν τόπο. Μαζεύτηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό που θα βοηθήσει τα παιδιά».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Ο Πάμπλο είναι ίσως ο καλύτερος ξένος παίκτης που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Αυτά που έχει κάνει στη καριέρα του μιλάνε από μόνα τους».

Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Θέλει σοβαρές και μετρημένες κινήσεις, έναν προπονητή που θα μείνει για δύο – τρία χρόνια που δεν θα διώξουν με την πρώτη στιγμή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για τα πλέι – οφ:

«Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και αν ο ΠΑΟΚ δεν χάσει έχει πολλές πιθανότητες για την δεύτερη θέση καθώς μετά έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στη Τούμπα. Μπορεί παίζοντας την μπάλα που ξέρει να κάνει μια καλή αρχή. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει και αυτός μια καλή ομάδα και θα έχουν ενδιαφέρον οι αγώνες. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να μην χάσει στη πρώτη αγωνιστική».

Για το παιχνίδι των βετεράνων με τον Παναθηναϊκό:

«Πηγαίνουμε οι βετεράνοι στο γήπεδο της Μίκρας, έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 19:30 και θα βραβεύσουμε κάποια παιδιά όπως ο Μπέλλης, ο Τερζανίδης, εμένα και τον Χασιώτη από την νέα γενιά».

Διαβάστε ακόμη...