Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Ηταν ένας μήνας με μόλις τρία ματς, στα οποία ο απολογισμός του ΠΑΟΚ ήταν δύο νίκες και μια ισοπαλία.
Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου τον Απρίλιο; Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιο. Μέσα σ' αυτό το διάστημα ο Δικέφαλος δούλεψε σκληρά προκειμένου να διορθώσει τα λάθη του και να παρουσιαστεί καλύτερος εν όψει Play Offs και το αποτέλεσμα άρχισε σταδιακά να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Στους αγώνες κόντρα σε Ξάνθη, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ πήρε επτά βαθμούς κι έδειξε να βελτιώνεται αισθητά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιώργου Τζαβέλλα , ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος για το βραβείο του MVP. Ο Ελληνας αμυντικός, ναι, έκανε το λάθος από το οποίο προήλθε το γκολ της Ξάνθης, ωστόσο και στο συγκεκριμένο ματς και στα δύο που ακολούθησαν ήταν από τους πιο σταθερούς και καλούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, έχοντας στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνας για δύο αγώνες τον, επίσης πολύ καλό, Μιγκέλ Βίτορ και για έναν τον Ρικάρντο Κόστα.

 Δεύτερος υποψήφιος, ο Εργκούς Κάτσε , ο οποίος με το γκολ του στην Κέρκυρα χάρισε στον ΠΑΟΚ την πρώτη εκτός έδρας νίκη έπειτα από δύο μήνες. Ο Αλβανός μέσος αγωνίστηκε και στους τρεις αγώνες του Απριλίου βοηθώντας και στο ανασταλτικό κομμάτι και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η τριάδα των... προτεινόμενων για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη κλείνει με τον Σαρλ Ιτάνζ που δείχνει πως διανύει παρατεταμένη περίοδο φόρμας.

Ο κάτοχος των βραβείων MVP Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, έχασε τα σκήπτρα του τον Μάρτιο από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη , αλλά με την σταθερότητά του διεκδικεί το τρίτο του βραβείο μέσα στη σεζόν. Άτυχος και εκτός υποψηφιοτήτων μόνο και μόνο επειδή αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι, λόγω της τιμωρίας του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που σε 68′ πρόλαβε να πετύχει δύο γκολ. Λάβετε μέρος στο δημοψήφισμα του paokfc.gr και επιλέξτε τον παίκτη που θεωρείτε πως ήταν ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ για τον μήνα Απρίλιο.

Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Διαβάστε ακόμη...