Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Το paokfc.gr όπως και κάθε μήνα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τον μήνα Μάρτιο.
Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Ένας μήνας που είχε πολλές έντονες στιγμές, αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αναλαμβάνει την ομάδα και συνολικό απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Τρεις παίκτες θα διεκδικήσουν το βραβείο, το οποίο τους δύο προηγούμενους μήνες κατέληξε στα χέρια του Σαρλ Ιτάνζ.

Πρώτος υποψήφιος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας φορ παρόλο που δεν συμμετείχε στα πρώτα δύο ματς του μήνα λόγω τραυματισμού, πέρασε αλλαγή στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη και με δικό του γκολ χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Δικέφαλο, ενώ και στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που είχαν θετική παρουσία, σκοράροντας μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Έτερος διεκδικητής του βραβείου είναι ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος αποτελεί πλέον τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας, απειλεί την συχνά την αντίπαλη εστία ενώ είναι εξαιρετικός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Τον Μάρτιο είχε εξαιρετική παρουσία, σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και έδωσε πάρα πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή.

Τελευταίος υποψήφιος ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο νεαρός μπακ διανύει περίοδο φορμαρίσματος και δείχνει μία συνεχή βελτίωση. Ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Εργοτέλη, όντας και ο παίκτης που έκανε την ασίστ στον Παπαδόπουλο για το γκολ της νίκης ενώ κόντρα στον Πανθρακικό έτρεξε ασταμάτητα παίζοντας και στα δύο άκρα της άμυνας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr και επιλέξτε τον δικό σας πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για τον Μάρτιο.

Ψηφίστε τον MVP του Μαρτίου

Διαβάστε ακόμη...