Ο έλεγχος των δανεικών

Όπως κάθε εβδομάδα, το paokfc.gr σας παρουσιάζει την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών και των ομάδων τους.
Ο έλεγχος των δανεικών

Αναλυτικά:

Σέρλκ Μπριζ (Μάρτενς) – Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-2

Βασικός αγωνίστηκε ο Μάρτεν Μάρτενς στην εντός έδρας ισοπαλία της Σερλκ Μπριζ με την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο Βέλγος δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα στο 63′ και στο 68′ αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Λούκας) – Θέλτα 0-2

Σε όλη την αναμέτρηση της Ντέπορτίβο αγωνίστηκε ο Λούκας Πέρεθ, όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Θέλτα και έτσι είδε την απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται.

Σετούπαλ (Πέλκας) – Πεναφιέλ 0-1

Ήττα σοκ εντός έδρας για την Σετούμπαλ του δικού μας Πέλκα από την ουραγό Πεναφιέλ. Ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Πιερικός (Γιαννούλης-Μυστακίδης) – Λαμία 0-0

Βασικόι οι Γιαννούλης και Μυστακίδης για την ομάδα του Πιερικού σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Λαμία. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα της Πιερίας ήταν και οι πιο απειλητικοί παίκτες του Πιερικού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Ο Γιαννούλης αντικαταστάθηκε στο 91′ ενώ ο Μυστακίδης ολοκλήρωσε όλη την αναμέτρηση.

Παναιγιάλειος – Ηρακλής Ψαχνών (Μελίσσας) 1-0

Ο Μελίσσας κάθισε στον πάγκο της ομάδας από την Εύβοια και πέρασε ως αλλαγή καθώς ο βασικός τερματοφύλακας Μανιάτης δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο 12λεπτο που αγωνίστηκε πάντως ο Μελίσσας κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Απόλλων Καλαμαριάς (Κιόσε-Παπαδόπουλος-Παναγιωτούδης) – Αιγινιακός (Πολύζος-Πόποβιτς) 0-1

Ντέρμπι δανεικών είχαμε στο γήπεδο της Καλαμαριάς χωρίς ωστόσο να έχουμε μεγάλη ασπρόμαυρη συμμετοχή. Από την πλευρά του Απόλλωνα εκτός αποστολής έμεινε ο Κιόσε, στο 64′ πέρασε σαν αλλαγή ο Παναγιωτούδης και στο 79′ μπήκε ο Παπαδόπουλος.

Εκτός αποστολής του Αιγινιακού με ενοχλήσεις έμεινε ο Πόποβιτς ενώ ο Πολύζος είδε την ομάδα του να επικρατεί από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...