"Tον Μαϊο θα είμαστε καλά"

Εμφανώς προβληματισμένος και δυσαρεστημένος απο το αποψινό παιχνίδι εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
"Tον Μαϊο θα είμαστε καλά"

 Μεταξύ άλλων τόνισε: "Πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκαμε να παίξουμε ένα ματς σαν να είναι τελευταίο αλλά δε βάλαμε τα πόδια μας στη φωτιά. Χάσαμε ένα ημίχρονο, φάγαμε κι ένα γκολ. Δεν έγινε τίποτα σωστά. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα σήμερα. Χάσαμε κόντρες.

Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Δεν το βάζω κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος όπως και τα παιδιά. Έχει φάσεις που "μαλώνουμε" ποιος θα βάλει το γκολ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, όχι μόνο για τα εύκολα. Πιστεύω ότι τον Μαϊο θα είμαστε καλά" είπε για το ματς ενώ απάντησε σε επιμέρους ερωτήσεις

Για τον Ρόμπερτ Μακ: "Πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκαμε να παίξουμε ένα ματς σαν να είναι τελευταίο αλλά δε βάλαμε τα πόδια μας στη φωτιά. Χάσαμε ένα ημίχρονο, φάγαμε κι ένα γκολ. Δεν έγινε τίποτα σωστά. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα σήμερα.

Χάσαμε κόντρες. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Δεν το βάζω κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος όπως και τα παιδιά. Έχει φάσεις που "μαλώνουμε" ποιος θα βάλει το γκολ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, όχι μόνο για τα εύκολα. Πιστεύω ότι τον Μαϊο θα είμαστε καλά" είπε για το ματς ενώ απάντησε σε επιμέρους ερωτήσεις

Για τον Δημητρόπουλο: Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής αντέξαμε. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Κι ένα μέρος της προετοιμασίας είναι επικεντρωμένο και σε αυτό.

Σε μια μέρα που δεν μας πάει και πολύ η κατάσταση, όταν δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και σε αυτό, γίνεται πιο δύσκολο το πράγμα. Σε αυτό το κομμάτι φταίω. Η δουλειά μας είναι περίπλοκη. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχω να δω να κερδίζουμε φάουλ έξω από την περιοχή. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Ξέρω και για τις κάρτες. Ξέραμε ότι θα πάρει σήμερα κάρτα ο Ρατς για να συμπληρώσει.

Για Κόστα και Νομπόα:Ο Νομπόα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται εδώ. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ και βλέπω τον ΠΑΟΚ, καμιά μεταγραφή του Δεκέμβρη δεν έδειξε την πραγματική αξία της. Εκτός ίσως από τον Φραντζέσκο και τον Μαραγκό. Δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα.

Για την μεταγραφή Ποζατζίδη στον Πανιώνιο:ήρθε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου. Του είπα τι θέλεις; Αν θες να πας, να πας. Αν όχι να μείνεις εδώ. Την άλλη μέρα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...