"Η κακή εικόνα μας οφείλεται στη κούραση"

Ο Έργκους Κάτσε παρέλαβε το βραβείο του MVP  της 14ης αγωνιστικής  της Super League.
"Η κακή εικόνα μας οφείλεται στη κούραση"

Ο Αλβανός μέσος παρέλαβε το βραβείο του σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στη μικτή ζώνη της Τούμπας, και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις.

Αναλυτικά τόνισε:

Για την δική του παρουσία:

"Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται"

Για την κακή εικόνα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες:

"Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση η εικόνα μας. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα έχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".

Για την  προβληματική αμυντική λειτουργία: "Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει".

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά".

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: "Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς".

Διαβάστε ακόμη...