Από την αρχή η δικαστική διαμάχη μεταξύ Δώνη και ΠΑΟΚ

Εκεί που η υπόθεση φαινόταν να έχει «κλείσει» ένα ακόμη κεφάλαιο ήρθε να προστεθεί στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη.
Από την αρχή η δικαστική διαμάχη μεταξύ Δώνη και ΠΑΟΚ

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια δικαστική νίκη του συλλόγου απέναντι στον Έλληνα προπονητή, καθώς έγινε αποδεκτή η ένσταση του «Δικεφάλου» κατά της σύστασης της Επιτροπής που εκδίκασε την υπόθεση.

Θυμίζουμε πως εξ αρχής οι Θεσσαλονικείς υποστήριζαν ότι η σύνθεση της Επιτροπής δεν ήταν εκείνη που ορίζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Τελικά, τα πολιτικά δικαστήρια έκαναν αποδεκτή την ένσταση, η απόφαση καθαρογράφτηκε και έτσι το προσεχές διάστημα θα οριστεί νέα δικάσιμος από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Ωστόσο, η εκδίκαση θα γίνει με διαφορετική σύνθεση με το πιθανότερο σενάριο να αναφέρει πως θα οριστεί στις αρχές του 2015.

Η διαφορά του Δώνη με τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το ύψος της αποζημίωσης που δικαιούται ο πριν από 1,5 χρόνο απολυμένος τεχνικός, ο οποίος είχε κερδίσει ολόκληρο το ποσό (περίπου 800.000 ευρώ) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...