Ο έλεγχος των δανεικών

Όπως κάθε εβδομάδα αγωνιστικής δράσης στα πρωταθλήματα, έτσι και σήμερα, το paokfc.gr σας παρουσιάζει την απόδοση των δανεικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Ο έλεγχος των δανεικών

Αναλυτικά:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σετούμπαλ (Πέλκας) 3-0

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στον αγώνα στο 70′ χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει μια βαριά ήττα για την ομάδα του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-0.

Πιερικός (Μυστακίδης/Γιαννούλης) – Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Βασικοί αγωνίστηκαν οι δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και μάλιστα ο μεν Μυστακίδης είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ, ο δε Γιαννούλης μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο άουτ. Δεν μπόρεσαν όμως να βοηθήσουν τον Πιερικό να αποφύγει την ήττα με 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου του Γιώργου Κούτση.

Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός (Πόποβιτς/Πολύζος) 1-0

Ήττα για τον Αιγινιακό, που αγωνίστηκε με βασικό τον Πόποβιτς (αντικαταστάθηκε στο 71′ από τον πρώην "ασπρόμαυρο" Κωστή Δεμηρτζόγλου), ενώ ο Πολύζος μπήκε στο 66ο λεπτό.

Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών (Μελίσσας) 1-0

Επανήλθε στην βασική ενδεκάδα του Ηρακλή Ψαχνών ο Νίκος Μελίσσας που δεν μπόρεσε όμως να αποσοβήσει την ήττα της ομάδας του από την Ερμιονίδα με 1-0, στο Νότιο Όμιλο της Football League.

Παναθηναϊκός-Βέροια (Παναγιωτούδης) 2-1

Εκτός αποστολής και πάλι ο Κώστας Παναγιωτούδης

Ατλέτικο-Λα Κορούνια (Λούκας) 2-0

Στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον θάνατο ενός φιλάθλου, ο Λούκας ήταν εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του.

Λούγκο-Τενερίφη (Χακόμπο) 1-0

Ο Χακόμπο είναι ουσιαστικά εκτός Τενερίφης αν και ανήκει ακόμη σ΄αυτήν, μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα. Ήταν εκτός αποστολής και η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.

Κιόσε-Παπαδόπουλος δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ο Απόλλων 1926 είχε ρεπό.

Διαβάστε ακόμη...