Facts & Figures για το ΠΑΟΚ - Πανθρακικός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague στην Τούμπα, τον Πανθρακικό.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ - Πανθρακικός

Το paokfc.gr όπως και σε κάθε αγώνα της ομάδας μας σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις των δύο ομάδων στο παρελθόν αλλά και μία σύγκριση των πεπραγμένων των δύο αντιπάλων στο φετινό πρωτάθλημα μέσα από Infographics.

#8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα από την σεζόν 2008-09 που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Super League και μάλιστα χωρίς να έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

#5 φορές έχει φιλοξενήσει τον Πανθρακικό στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, αφού έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος την σεζόν 1976-77. Αυτή ήταν και η πρώτη μεταξύ τους κόντρα που τελείωσε με 3-0 για τον «δικέφαλο» χάρη στα γκολ των Γκουερίνο (2'), του Κερμανίδη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (65΄) και του Ορφανού (88'). Ακολούθησαν τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα, όπου υπήρξαν νίκες του με 2-0, 3-0, 1-0 και 3-0 την περσινή σεζόν.

#5 από τα εννέα φετινά ματς του πρωταθλήματος δεν έχει δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ, με τα τέσσερα να είναι διαδοχικά στην αρχή της σεζόν μετά το εντός έδρας 1-1 με την Καλλονή κράτησε ανέπαφη την εστία του με τον Πλατανιά, τη Νίκη Βόλου, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ. Δέχθηκε γκολ στις εντός έδρας νίκες του με τον Ατρόμητο και την Βέροια, ενώ ακολούθησε η πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα.

#19 είναι τα γκολ που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του εντός και εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο και το ένα από αυτά ήταν με αυτογκόλ του Κάτσε. Το άλλο ανήκει στον Μπουβάλ, ενώ για τον ΠΑΟΚ από δύο γκολ έχουν οι Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Λούκας και Βούκιτς που σκόραρε δύο φορές στο ματς του πρώτου γύρου όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0.

#19 είναι και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν σκοράρει στις αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό, αφού υπάρχει μεγάλος πλουραλισμός για τον «δικέφαλο». Λούκας και Βούκιτς είναι οι μόνοι που έχουν σημειώσει δύο γκολ στον ίδιο αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ ο Κάτσε έχει σκοράρει και για τους δύο αντιπάλους, αφού εκτός από το γκολ που πανηγύρισε στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, είχε «χρεωθεί» το αυτογκόλ την σεζόν 2012-13 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1 στη Κομοτηνή.

Διαβάστε ακόμη...