Αναχώρηση για Λευκορωσία [video]

Ετοιμος για την μετάβαση από τον ήλιο της Θεσσαλονίκης στο ψύχος του Μινσκ είναι ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του με προπόνηση στην Τούμπα.
Αναχώρηση για Λευκορωσία [video]

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Αλεξάνδρος Τζιόλης, ο οποίος αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα της Πέμπτης (27.11) κόντρα στην Ντινάμο Μινσκ.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο και στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και σπριντ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Χέντβιγκες Μαντούρο, Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου, Στέλιος Ποζατζίδης, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους. Οι υπόλοιποι 22 ποδοσφαιριστές θα επιβιβαστούν στο τσάρτερ που στις 15:00 αναχωρεί με προορισμό τη Λευκορωσία.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26.11) δε θα μεταβεί στο Μπορίσοφ όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αλλά θα προπονηθεί στο Μινσκ (18:00 ώρα Ελλάδας). Νωρίτερα (16:30 ώρα Ελλάδας) στο ξενοδοχείο που θα διαμένει η αποστολή θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (28.11).

Δείτε το video της προπόνησης και εγγραφείτε στο PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...