Προπόνηση με βαρδάρη…

Με τον αέρα να δυσκολεύει τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (20.11) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Προπόνηση με βαρδάρη…

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης με σπριντ και τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες γύρω τόσο από την αμυντική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη της ομάδας.

Στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού του. Οι διεθνείς Στέφανος Αθανασιάδης, Ράζβαν Ρατς κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που προερχόταν από ίωση γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Εργκούς Κάτσε συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ελληνας ομογενής αμυντικός από τη Σουηδία, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αν οι αρμόδιες αρχές πάρουν ποτέ απόφαση αν θα γίνει και πότε, συνεχίζεται με την προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...