Το σαββατοκύριακο των διεθνών

Ο Ράζβαν Ρατς είναι μάλλον ο πιο χαρούμενος από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος αμυντικός του Δικεφάλου ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του -νέου ομοσπονδιακού τεχνικού- Άνχελ Ιορντανέσκου.
Το σαββατοκύριακο των διεθνών

Εναντίον της Β. Ιρλανδίας αγωνίστηκε για 100η φορά με το εθνόσημο, τιμήθηκε από την UEFA για το γεγονός και τελικά έβγαλε και μια ασίστ στο ματς, το οποίο οι Ρουμάνοι κέρδισαν 2-0.

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν χρειάστηκε να ρισκάρει, καθώς η Σλοβακία με αυτόν στον πάγκο (και τον Στοχ βασικό στη θέση του) κέρδισε άνετα 2-0 τα Σκόπια. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ προερχόταν από τραυματισμό.

Την τραυματική εμπειρία της ήττας από τα Νησιά Φερόε, έζησε για 45 λεπτά ο Στέφανος Αθανασιάδης που μπήκε στο ημίχρονο στη θέση του Φάνη Γκέκα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν πρόλαβε να δει στην σύντομη καριέρα του στην Εθνική μας αγωνιζόμενους τους Τζιόλη και Γλύκο, τους οποίους άφησε στον πάγκο.

Στο τετραεθνές τουρνούα Εθνικών Νέων, η ελληνική ομάδα ήρθε αρχικά ισόπαλη με τη Γαλλία την Πέμπτη 0-0. Σ΄αυτό το ματς ο Κουλούρης ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 80′, όπως και ο Τσολακίδης που αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό, ενώ ο Βασαϊτης έπαιξε στα τελευταία 10 λεπτά και ο Δεληγιαννίδης δεν αγωνίστηκε. Στο επόμενο ματς του Σαββάτου εναντίον της Γερμανίας, ήταν η σειρά του Δεληγιαννίδη να ξεκινήσει βασικός (αντικαταστάθηκε στο 55ο). Ο Βασαϊτης μπήκε στο 46ο και ο Τσολακίδης στο 55ο, ενώ ο Κουλούρης δεν αγωνίστηκε καθόλου στην ήττα με 0-3. Τη Δευτέρα η Εθνική αντιμετωπίζει την Ισπανία.

Διαβάστε ακόμη...