Έτσουξε αλλά σας άρεσε

Αυτό συμπεραίνει κανείς για τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης μετά την εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση που εξέδωσαν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Έτσουξε αλλά σας άρεσε

Όλη η Ελλάδα εξοργίστηκε με την άνευ προηγουμένου σφαγή του Σπάθα, αλλά ο άμεσα θιγόμενος Αστέρας δείχνοντας πρωτοφανή δουλοπρέπεια φοβάται να συγκρουστεί με τον Ολυμπιακό και δεν τολμάει να αναφέρει καν το όνομα του.

Στην Τρίπολη φαίνεται ότι έχουν κοντή μνήμη, καθώς ξεχνούν τον τελικό του κυπέλλου όπου ο Μανιάτης παρίστανε τον τερματοφύλακα και απέκρουε με τα χέρια και έτσι στέρησε από την ομάδα τους ένα τίτλο. Αδιανόητος ραγιαδισμός από τους Αρκάδες απέναντι στο κόκκινο θύτη τους.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε μια ανακοίνωση καταπέλτη που θα ξεχειλίζει από αγανάκτηση εναντίον του διορισμένου πρωταθλητή, αντ' αυτού η ΠΑΕ Τρίπολη προτίμησε να εκδώσει ένα κείμενο σαν αγγαρεία που σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεται την οργή των οπαδών της ομάδας.
Το μόνο που έκανε η διοίκηση του Αστέρα ήταν να ρίξει ευθείες βολές κατά άλλων συλλόγων. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη πλησιάζει και οι Τριπολιτσιώτες προφανώς προσδοκούν σε ευνοϊκή μεταχείριση από τα κόκκινα αφεντικά τους.

Διαβάστε ακόμη...