Κότες Πειραιώτες

Ο χαρακτηρισμός κότες-πειραιώτες που φώναζαν οι παλιότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όταν μιλούσαν για τους γάβρους αποδεικνύεται όλοσωστος.
Κότες Πειραιώτες

Σε απόγνωση βρίσκονται στον Ολυμπιακό και με τους προκλητικούς ορισμούς Σπάθα και Δημητρόπουλου, προσπαθούν να αλλάξουν το εις βάρος τους κλίμα. Ο πανικός που τους διακατέχει είναι ολοφάνερος, καθώς συνεχίζουν να βλέπουν την πλάτη του δικεφάλου στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Έτσι κατά την προσφιλή συνήθεια του σωματείου αυτού, όταν κάτι στραβώνει επιστρατεύουν εξωαγωνιστικά μέσα, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον ανεκδιήγητο Καλογερόπουλο, ο οποίος έκανε τα μέγιστα, ούτως ώστε η ομάδα του λιμανιού να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο ευτραφής πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι αυλικοί του δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και έτσι με τις ευλογίες της ΚΕΔ ανέθεσαν σε δύο φυντάνια της ελληνικής διαιτησίας τις κρίσιμες αποστολές του Σαββατοκύριακου.

Στον αγώνα Τρίπολη-Ολυμπιακός ορίστηκε ο γνωστός καμικάζι Ηλίας Σπάθας. Ο Πειραιώτης ρέφερι παραμένει πάντα στις επάλξεις και η αποστολή του είναι να εξασφαλίσει το αλώβητο πέρασμα του θρήνου από την έδρα του Αστέρα. Όσον, αφορά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, ουδείς καταλληλότερος για να ανακόψει την πορεία του δικεφάλου από τον περιβόητο κύριο Δημητρόπουλο. Κανείς δεν ξεχνάει την προκλητική διαιτησία του εναντίον της ομάδας μας πρόπερσι στο Ηράκλειο όταν και είχε αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Γλύκο καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, και είχε ακυρώσει καθαρότατο γκολ του Φωτάκη. Εξάλλου είχε δείξει τα ερυθρόλευκα αισθήματα του σ' ένα παιχνίδι κυπέλλου Παναχαϊκής- Ολυμπιακού, όταν κατόρθωσε να εξοργίσει τους φιλήσυχους φιλάθλους της Παναχαϊκής με τις αστείες υποδείξεις του υπέρ των Πειραιωτών.

Διαβάστε ακόμη...