Με το έτσι με το θέλω το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο

Τα παραπάνω λόγια έχουνε γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ και ακούγονται σχεδόν σε κάθε αγώνα που δίνει ο δικέφαλος στην Τούμπα.
Με το έτσι με το θέλω το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο

Τα γεγονότα δικαιώνουν συνεχώς τους ισχυρισμούς των οπαδών. Τρανό παράδειγμα ο ορισμός πρόκληση για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Προφανώς, οι πέντε βαθμοί που έχει ήδη απωλέσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν αρέσει στους καλομαθημένους Πειραιώτες καθώς ως γνωστόν ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χάνει από οποιαδήποτε ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο εκλεκτός της Κ.Ε.Δ. δεν είναι άλλος από τον αλήστου μνήμης Χαράλαμπο Καλογερόπουλο. Το καρέ των διαιτητών συμπληρώνουν οι Γρεβένης (Χαλκιδικής), Γεωργαράκος (Αθηνών) και σαν τέταρτος ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιώς).
Ο Αθηναίος ρέφερι ως γνωστόν διαιτήτευσε τον περσινό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όταν και τίναξε το παιχνίδι στον αέρα με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του. Κανείς δεν ξεχνάει ότι είχε αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Μίροσλαβ Στοχ επειδή είχε απωθήσει ελαφρά έναν αντίπαλο του, ενώ ακριβώς για το ίδιο παράπτωμα έκανε τα στραβά μάτια για τους ερυθρόλευκους Φουστέρ και Βαλντέζ. Έτσι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με έντεκα αντί για εννέα ποδοσφαιριστές. Η αδικία ήταν καταφανέστατη και είχε εξοργίσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνον τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ποιος λοιπόν θα ήταν καταλληλότερος για να διευθύνει το αυριανό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και να εξασφαλίσει ότι δεν θα έχει άλλη απώλεια βαθμών η ομάδα του λιμανιού απ' τον κύριο Καλογερόπουλο; Άλλωστε το στίγμα έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γιουβέντους δήλωσε ότι εμείς σκεφτόμαστε μόνον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...