Με γιους Σαββίδη η νέα διοίκηση

Πρόθεση του Ιβάν να αναθέσει στους γιους του ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ
Με γιους Σαββίδη η νέα διοίκηση

 

Έντονη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ειναι να τοποθετήσει και τους δυο γιους του, Γιώργο και Νίκο, στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το θέμα της ρυθμισης των χρεών βάζει προσωρινά φρένο στην επιθυμία του μεγαλομετόχου, αλλά αν ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ αυτό το εμπόδιο όπως όλα δείχνουν θα κάνει πράξη τα θέλω του και ένας εκ των γιων του θα έχει πλέον ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ.  Η σημερινή ημέρα είναι τεράστιας σημασίας για τον  ΠΑΟΚ. Τα μάτια και τα αυτιά των ανθρώπων του δικεφάλου θα είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην συζήτηση που θα γίνει στη βουλή για τις οφειλές της ομάδας προς το δημόσιο και για τις ενδεχόμενες αλλαγές που ευνοήσουν τον σύλλογο.

Το ποθούμενο για την ομάδα είναι να απαλλαγεί από τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που καθιστούν δύσκολη την αποπληρωμή των χρεών. Ο Ιβάν Σαββίδης πρότιθεται στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ να προσθέσει 14 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 13 θα δοθούν στο ελληνικό δημόσιο. Ευχή όλων είναι όλα να εξελιχθούν ομαλά έτσι ώστε ο σύλλογος να μπορέσει  να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

 

Διαβάστε ακόμη...