Γεγονός το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Η επίσημη πρώτη για το σημαντικό project των προπονητικών κέντρων που προωθούν ανά την Ελλάδα τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ έγινε στη Ρόδο.
Γεγονός το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο νησί είναι πανέτοιμο, πληρέστατο από την άποψη των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού, επαρκέστατα οργανωμένο για την υποδοχή των πιο ταλαντούχων φερέλπιδων ποδοσφαιριστών της περιοχής. Όλα αυτά σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την Ακαδημία A.E.Σ. Ευκλής Σορωνής, μέλος του δικτύου PAOK Football Prints, την οποία Ακαδημία έχει δημιουργήσει και συνεχώς αναπτύσσει ο κ. Γιάννης Μικρόπουλος.

Τα εγκαίνια έγιναν ουσιαστικά με την παρουσία στη Ρόδο του υπεύθυνου scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη και του προπονητή Αλέξη Αλεξιάδη, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα τριήμερο τουρνουά, όπου συμμετείχαν 800 παιδιά, γεννημένα από το 2001 έως το 2009. Την τέταρτη μέρα έγινε η πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ για τα παιδιά που ξεχώρισαν, 16 παιδιά γεννημένα το 2005, το 2005 και το 2006 συν 22 παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003.

Οι προπονητές του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο είναι οι Θοδωρής Παπαβασιλείου (τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Ευκλής Σορωνής), Παναγιώτης Καρίκης (Ακαδημίας ΑΣ Κλεάνθης Παραδεισίου) και Διαγόρας Μουστάκας (Ακαδημία Ηρακλής Λάρδου). Να τονιστεί ότι και οι τρεις προσφέρουν εθελοντικά το έργο τους.

Ο προγραμματισμός και η εφαρμογή των προπονήσεων γίνεται σύμφωνα με την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ.

Οι περασμένες μέρες, εξάλλου, κύλησαν με πολλά ταξίδια για τους προπονητές και τους scouters του ΠΑΟΚ. Στις 2/10 οι Απόστολος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Δράμας, οι Γιάννης Αβραμίδης και Μαρία Εξαδακτύλου το κέντρο της Κοζάνης, ο Γιάννης Βλάχος της Καβάλας και οι Αγγελος Ζαζόπουλος και Κώστας Καζανάς το προπονητικό κέντρο της Κατερίνης. Eπίσης στις 5/10 οι Γιάννης Βλάχος και Γιώργος Γκούρτσας ταξίδεψαν στην Κρήτη στο προπονητικό κέντρο, που έχει έδρα τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Lido Soccer.

Διαβάστε ακόμη...