Τρεις και ο κούκος!

Σε τρανή αποτυχία εξελίχτηκε η χθεσινοβραδυνή προγραμματισμένη συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τα γραφεία του Σκάι.
Τρεις και ο κούκος!

Σκοπός ήταν η διαμαρτυρία κατά του ιδιοκτήτη του καναλιού και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου. Ο επιχειρηματίας έχει γίνει κόκκινο πανί για τους πειραιώτες διότι κατά τη γνώμη τους έχει θέσει στο στόχαστρο την ομάδα τους και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν, φυσικά, κατά του Παναθηναικού και του προέδρου του, με χαρακτηριστικότερο «Αλαφούζο δεν σε θέλουμε στον Πειραιά», γιατί ως γνωστόν τα γραφεία του Σκάι στεγάζονται στο Φάληρο. Ωστόσο, παρά τις αυξημένες προσδοκίες των διοργανωτών, η συμμετοχή ήταν απογοητευτική. Τα «κόκκινα» μέσα κάνουν λόγο για 4 χιλιάδες, αλλά αυτό το νούμερο μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει αφού δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μετά βίας συγκεντρώθηκαν 500 άτομα, προφανώς οι περισσότεροι έμμισθοι υπάλληλοι της ομάδας.

Το αίσθημα του αδικημένου ασφαλώς και δεν ταιριάζει σε μια ομάδα που, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα, αποτελεί τον απόλυτο δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Πλέον οι ισχυρισμοί των ιθυνόντων του Ολυμπιακού περί πολέμου εναντίον τους δεν πείθουν σχεδόν κανένα και σίγουρα θα το σκεφτούν καλά πριν διοργανώσουν ξανά κάτι ανάλογο με την χθεσινή φαρσοκωμωδία.

Διαβάστε ακόμη...