"Πλέον νιώθω πιο ήρεμος"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δικό του επίτευγμα.
"Πλέον νιώθω πιο ήρεμος"

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Όλα τα παιδιά μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή στο ματς, θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Στο τέλος τα καταφέραμε και μάλιστα πετύχαμε ένα ευρύ σκορ. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Νομίζω πως βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Αυτό το θέλουμε από την πρώτη μέρα της φετινής προετοιμασίας. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση φαίνεται μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μας και στη συνέχεια ελπίζω να είμαστε το ίδιο καλοί".

Για την παρουσία της ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς τόνισε: "Το δείχμουμε κάθε χρόνο ότι η ομάδα στην Ευρώπη παρουσιάζει καλό πρόσωπο και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα μεγάλα ματς".

Για το δικό του επίτευγμα σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και ελπίζω στα επόμενα χρόνια να καταρρίψω κι άλλα ρεκόρ. Πλέον νιώθω πιο ήρεμος".

Κλείνοντας είπε: "Ελπίζω αυτή η ομάδα με νέο προπονητή και νέα παιδιά να συνεχίσει να προσφέρει χαρά στον κόσμο".

 

Διαβάστε ακόμη...