«Μόνο φωνή και πάθος από τον κόσμο»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis, επισημαίνοντας σημαντικές οδηγίες για τον κόσμο που θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι μεταξύ του Δικέφαλου με την Ντιναμό Μινσκ.
«Μόνο φωνή και πάθος από τον κόσμο»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρισκόμαστε εν αναμονή του αγώνα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δείξει καλό πρόσωπο όσον αφορά την έδρα μας, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Βέβαια υπάρχει πάντα ανησυχία για το αν η UEFA θα μείνει ευχαριστημένη. Για παράδειγμα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ζίμπρου υπήρξαν κάποια μικροπράγματα στο γήπεδο που δεν έπρεπε να γίνουν, αλλά με βάση τη θέση που βρισκόμαστε είναι σημαντικά. Κάτι μικροκροτίδες κλπ μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα. Ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι για τιμωρία, ωστόσο πιστεύω πως θα μας επιβληθεί ένα μικρό πρόστιμο».

Στην συνέχεια, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Στο παιχνίδι με την Ντιναμό μπορεί ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την φωνή του, το πάθος του, ωστόσο όχι πυρσούς, όχι κροτίδες και κυρίως όχι λέιζερ. Είναι πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να αποφευχθούν για να πάνε όλα καλά».

Για τον αριθμό των φιλοξενούμενων: «Θα υπάρχουν περίπου 60-70 φίλαθλοι της Ντιναμό Μίνσκ που θα έρθουν από την Λευκορωσία».

Για την στάση της UEFA απέναντι στους επιτελείς του ΠΑΟΚ: «Πάντα βαραίνει το παρελθόν την ομάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις συναντήσεις με τους επιτελείς της UEFA. Υπάρχει γενικότερα μια στάση επιτήρησης και γι' αυτό θα πρέπει να προσέξουμε όλοι για το καλό της ομάδας»

Διαβάστε ακόμη...