"Έβγαλα τα συμπεράσματά μου"

O Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο σε δηλώσεις του τόνισε πως έβγαλε τα συμπεράσματά του από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό...
"Έβγαλα τα συμπεράσματά μου"

Πριν αρχίσει τις δηλώσεις, τόνισε πως  θα μιλήσει μόνο για το παιχνίδι και όχι για οτιδήποτε άλλο του ζητηθεί.

Αρχικά είπε: "Το σημερινό φιλικό έγινε για να δούμε περισσότερο την κατάσταση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Γκολάσα. Ήμασταν κουρασμένοι, γιατί η ομάδα έκανε διπλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Έβγαλα τα  συμπεράσματά μου και συνεχίζουμε"

Για την παρουσία του Παπαδόπουλου σχολίασε: "Θέλει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά είναι έμπειρος παίκτης και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει στο να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα"

Για τους Πολύζο-Πόποβιτς που βρήκε απέναντί του σήμερα, είπε: "Θέλω να πάνε καλά και να είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας τους. Γι' αυτό εξάλλου δόθηκαν δανεικοί"

Όσο για τους παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στο φιλικό: "Όσο θα είμαι εγώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά μας. Από την αρχή της προετοιμασίας δείξαμε ότι στηρίζουμε τα τμήματα υποδομής και κατά τη διάρκεια της χρονιάς -όταν μπορούμε- θα συνεχίσουμε να το κάνουμε"

Τέλος σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση του Ιτάνζ, απάντησε: "Ο Ιτάνζ είχε προβλήματα με τον παιδί του το οποίο αρρώστησε, αλλά τώρα ευτυχώς είναι καλά. Είναι εδώ μαζί μας και αυτό έχει σημασία"

Διαβάστε ακόμη...