«Να τοποθετηθεί ο Σαββίδης για τους στόχους»

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis, σχολιάζοντας την κατάσταση του «Δικεφάλου» και την εικόνα που επικρατεί σήμερα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.
«Να τοποθετηθεί ο Σαββίδης για τους στόχους»

Αναλυτικά:

«Η ομάδα τώρα ξεκινάει και είναι επηρεασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι ακόμα η αρχή της χρονιάς, δεν χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα. Χρειάζεται υπομονή».

Για την απόφαση του Σαββίδη να αυξήσει τους ανθρώπους ασφαλείας στην Τούμπα: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους εκεί, τώρα το αν θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός ανθρώπων ασφαλείας δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να σχολιάσω εγώ. Είναι αρχή ακόμα, πλέον με λίγα πράγματα και πολλή δουλειά στόχος είναι να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Θεωρώ πως θα έπρεπε να ανεβαίνει ο πήχης σιγά-σιγά, γιατί όταν ανεβαίνεις τα σκαλιά πέντε-πέντε, δεν είναι καλό».

Εν συνεχεία είπε: «Δεν γνωρίζω τι θέλει να κάνει ο Σαββίδης, δεν έχω εικόνα, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πλάνο, κάποιος προγραμματισμός, αλλά αν ο Σαββίδης δεν βγει να μιλήσει, δημιουργούνται ερωτηματικά. Πιστεύω πως κάποιος πρέπει να βγει να μιλήσει, είτε ο Σαββίδης, είτε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ και να τοποθετηθεί για τους στόχους του ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα στο διοικητικό επίπεδο: «Στο διοικητικό επίπεδο υπάρχει μεγάλη βελτίωση και πιστεύω πως κάθε εταιρία έτσι χτίζεται. Πιστεύω πως έχουν συμμαζευτεί πολλά πράγματα στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά όπως ξέρετε όλοι εμείς οι φίλαθλοι δεν τα κοιτάμε αυτά, εμάς μας νοιάζει να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Έχει αναλάβει ο Σαββίδης ένα βαρύ φορτίο, αυτό των χρεών και το βάρος θα πρέπει να δοθεί εκεί! Και τα χρέη να λυθούν και το προπονητικό να γίνει. Γιατί όταν σε πνίγει ο βραχνάς των χρεών δεν μπορείς να κάνεις σημαντικά και προοδευτικά βήματα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο Σαββίδης έκανε το λάθος να βάλει τον πήχη πιο ψηλά από ότι έπρεπε. Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος. Είδαμε χθες σε μια φάση που δεν κατάλαβε κανείς τίποτα, ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...