«Θα πάει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Γεροντίδης. Μίλησε για το νέο Δ.Σ της ομάδας το οποίο δεν είχε πολλές αλλαγές ενώ δήλωσε και αισιόδοξος για την φετινή χρονιά.
«Θα πάει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Γεροντίδης:

Για το νέο Δ.Σ του ΠΑΟΚ:

"Ήταν αναμενόμενο και το ξέραμε οι περισσότεροι. Ήταν μόνο η τοποθέτηση του προέδρου που έκανε την διαφορά. Εμένα ο ρόλος μου είναι η ασφάλεια του γηπέδου και γενικότερα του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσουμε κανονικά".

Για το παιχνίδι με την Ζίμπρου:

"Είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν κενά στα θέμα ασφαλείας, τα έχουμε προγραμματίσει όλα και με την συνεργασία των φιλάθλων θα πάνε όλα καλά".

Για την παραλαβή της Ίντερ από το αεροδρόμιο:

"Πήραμε χθες την Ίντερ από το αεροδρόμιο, ήρθε με όλα της τα αστέρια στο "Μακεδονία Παλάς" και θα δούμε σήμερα".

Για το γεγονός πως οι παίκτες της Ίντερ προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι:

"Αυτό συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες. Θέλουν να περνούν απαρατήρητοι γιατί πέφτουν πάνω τους οι δημοσιογράφοι και τα έχουν βαρεθεί όλα αυτά. Οι φίρμες βέβαια φαίνονται στο γήπεδο. Δεν ήθελαν να περάσουν τον συνηθισμένο έλεγχο και το πούλμαν τους παρέλαβε κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Παρόμοιες καταστάσεις αντιμετωπίζουμε βέβαια και εμείς στο εξωτερικό για λόγους ασφαλείας".

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο:

"Είναι η μέρα τέτοια που λείπουν πολύ θεσσαλονικείς. 15-20 χιλιάδες κόσμο περιμένω. Είναι η μέρα δύσκολη και υψηλές οι θερμοκρασίες. Δεν πιστεύω να είναι γεμάτο ασφυκτικά το γήπεδο".

Για τον αν έχει γνωρίσει τον Ιάκωβο Αγγελίδη:

"Τον έχω γνωρίσει. Κάνει διερευνητικές εντολές, μιλάει, γνωρίζεται με τον κόσμο, μιλήσαμε και του έδωσα μια ενημέρωση. Θα δείξει στην πορεία το τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συμβαίνει. Θέλει να προσφέρει στα μέγιστα από το πόστο που είναι. Ακόμα είναι νωρίς".

Για το βάρος του πόστου της ασφάλειας:

"Ο Παναγιώτης (Ποικιλίδης) βοηθούσε τα μέγιστα σε αυτό τον τομέα, είχαμε άψογη συνεργασία και θα δούμε πως θα καλυφθεί. Βοηθάνε άτομα από αυτό τον τομέα και θα φανεί. Μόνος είμαι στον τομέα της ασφάλειας. Στους φιλάθλους ανέλαβε ο κ. Αθανασιάδης και πιστεύω θα ανταποκριθεί κατάλληλα στο πόστο του. Έχει την εμπειρία".

Για την δουλειά που έγινε πέρυσι:

"Λίγο τα δύο τελευταία ματς παρέκλιναν. Κατά τα άλλα πήγαμε πολύ καλά. Στο τελικό πήγαμε άψογα, μεταφέρθηκε χιλιάδες κόσμος χωρίς προβλήματα και πήγαμε πολύ καλά. Όλα αυτά με την συνεργασία με τον κόσμο που πήγε πολύ καλά. Εγώ δεν έχω συνεργασία στο κομμάτι με τους συνδέσμους. Μπορεί όμως αυτό το κομμάτι να εμπλουτιστεί αργότερα".

Για την ομάδα την νέα χρονιά:

"Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε καλύτερα. Έχω αυτή την πεποίθηση και υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και στην ομάδα θα είμαστε αρκετά καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...