"Έπρεπε να παρθούν δύο – τρεις έμπειροι παίκτες"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό αν δεν υπάρξουν δύο – τρεις προσθήκες έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν τους νεότερους.
"Έπρεπε να παρθούν δύο – τρεις έμπειροι παίκτες"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Μπανιώτης:

Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ:

"Βλέπω μια αλλαγή διαφορετική από ότι περίμενα. Ασχολείται η ομάδα με μικρά παιδιά χωρίς μεταγραφές. Ελπίζω να είναι καλό για τον ΠΑΟΚ αλλά εγώ τα ήθελα διαφορετικά. Ήθελα να είμαστε κοντά στην κορυφή και όχι ο Ολυμπιακός να είναι μόνος και να κάνει πάρτι. Δεν θέλω να πω πως τα ξέρω όλα, καλό είναι παίζεις με μικρά παιδιά όπως κάνει ο Άγγελος αλλά χρειάζονται και παίκτες με εμπειρίες και διακρίσεις για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Σίγουρα τα νέα παιδιά έχουν όρεξη να αγωνίζονται στην ομάδα του ΠΑΟΚ όμως δεν μπορείς αμέσως να ζητάς αποτελέσματα. Μακάρι να έχω άδικο σε αυτά που λέω για να έχουμε μια ελπίδα να χτυπήσουμε πρωτάθλημα".

Για τον Αμπντούν:

"Είναι ένας καλός παίκτης, με πολύ καλές παραστάσεις και μπορεί να βοηθήσει. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα. Οι επιλογές που γίνονται πρέπει να προσεχτούν λίγο παραπάνω και όσοι διαλέγουν τους παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ πρέπει να προσέχουν. Δεν μας λείπει τίποτα για να ζήσουμε χαρές. Υπάρχει ένας καταπληκτικός κόσμος και πρέπει να γίνουν κινήσεις για να χτυπήσουμε το κατεστημένο".

Για την υπόθεση του Γκαρσία:

"Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Ο ΠΑΟΚ έχει την ηθική αξία αυτό που λέει να το πράττει. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Ο Γκαρσία αγάπησε την ομάδα, παραφερόταν μερικές φορές αλλά αγάπησε τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ έχει τα άτομα να παίρνουν τις αποφάσεις για αυτά τα πράγματα".

Για το που πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ:

"Τον έχω σε δύο – τρία φιλικά παιχνίδια και δεν είναι νωρίς. Πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα αυτή την στιγμή για να μπορεί ο Άγγελος να δουλέψει όπως θέλει. Δεν λείπει το σέντερ φορ και ανανέωσε ο Αθανασιάδης κάτι πολύ ευχάριστο. Ίσως χρειάζεται ένα στόπερ όμως υπάρχουν άνθρωποι κοντά στην ομάδα και δεν χρειάζεται η δική μου γνώμη. Έπρεπε πιστεύω να παρθούν δύο – τρεις παίκτες έμπειροι για να ανεβάσουν τους μικρούς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα στόπερ σαν τον Μπανιώτη:

"Μπορεί να θέλει ένα στόπερ σαν τον Μπανιώτη η ένα χαφ σαν τον Σκαρτάδο. Εγώ θα ήθελα ο ΠΑΟΚ να μας φέρνει χαρές και να νιώθουμε όμορφα. Θα τον υποστηρίζουμε και χωρίς τις επιτυχίες όμως υπάρχουν οι άνθρωποι γύρω στην ομάδα που θα βρούνε τις κατάλληλες λύσεις".

Διαβάστε ακόμη...