"Βλέπω πως συνεχώς βελτιωνόμαστε"

Ο Μαντούρο, μετά τη λήξη του φιλικού στο Σαν Πάολο σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, καθώς είχε  τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει.
"Βλέπω πως συνεχώς βελτιωνόμαστε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού:

"Πιστεύω πως σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νάπολι. Κάναμε όμως πολλά λάθη τα οποία αν αποφεύγαμε θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτι που το θέλαμε, γιατί τα καλά αποτελέσματα βοηθάνε στην ψυχολογία της ομάδας. Βλέπω πως συνεχώς βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλά καλά στοιχεία αλλά θέλουμε να βάλουμε και άλλα στο παιχνίδι μας".

Αναφερόμενος στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, μόλις στο 3',  είπε: "Ίσως αυτό συνέβη επειδή έλειπε η εμπειρία από κάποιους παίκτες μας από τέτοια μεγάλα ματς. Όμως όσο περνούσε ο χρόνος ανεβάζαμε συνεχώς την απόδοση μας. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας καθώς είχαμε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Περιμένουμε μεγαλύτερη βελτίωση όταν θα είναι και οι διεθνείς μαζί μας. Αυτό θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων".

Διαβάστε ακόμη...