"Έτοιμοι όταν έρθει η ώρα"

Ο Κυριάκος Σαββίδης αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ τονίζοντας πως όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα είναι έτοιμη...
"Έτοιμοι όταν έρθει η ώρα"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

"Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νάπολι. Η ήττα ήρθε γιατί κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας. Είναι λογικό να φεύγεις ηττημένος από ένα τέτοιο γήπεδο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όταν κάνεις τόσα πολλά λάθη. Δουλεύουμε κάθε ημέρα και όταν έρθει η ώρα πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι".

Και συνέχισε: "Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε σήμερα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όταν έρχεσαι να παίξεις σε ένα γήπεδο όπως αυτό, ο στόχος σου είναι να κερδίσεις. Αυτός άλλωστε είναι πάντα ο στόχος του ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα λάθος στην  αρχή του ματς και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Αντιδράσαμε στη συνέχεια, νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε καλές ευκαιρίες. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια της. Εδώ έχει παίξει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου κατά την άποψή μου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Από εκεί και πέρα δεν λέει κάτι, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε".

Διαβάστε ακόμη...