"Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά"

Ο Αγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Νάπολη φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ.
"Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά"

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Σήμερα ήταν πολύ καλή η εικόνα των παιδιών, απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει στο Champions League. Το πρόβλημα μας είναι ότι όταν έχουμε την μπάλα πίσω κάνουμε εύκολα λάθη. Πρέπει να βρούμε λύσεις και θα το κάνουμε. Έχουμε πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα και θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά, παρά από τους παλιούς".

"Δουλεύουμε πάρα πολύ, ώστε να μην κάνουμε παιδικά λάθη. Δυστυχώς πάλι τα κάναμε στο σημερινό ματς. Η ομάδα τα παλεύει τα παιχνίδια, αλλά όχι όσο θέλω. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, είχαμε τις ευκαιρίες απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και εκεί είναι που τρελαίνομαι εγώ. Είμαι ευχαριστημένος γιατί κάνουμε ένα πρόγραμμα πρωτόγνωρο για τα παιδιά που είναι σίγουρα πολύ κουρασμένα, αλλά εγώ θέλω να δω τι μπορούν να κάνουν όταν είναι κουρασμένα και τα μυαλά τους. Είμαι ευχαριστημένος πάντως".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ, όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια, λέγοντας: "Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν παίξει σε αυτά τα γήπεδα, με αυτούς τους αντιπάλους... Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλος και θα παίξει με τέτοιους αντιπάλους. Γι' αυτό πρέπει να τους βάλουμε στη φωτιά. Δεν ανησυχώ για την ομάδα. Αυτά που δίνουμε θα τα πάρουμε. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αλλά θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν πρέπει".

Και συνέχισε: "Δεν έχουμε εμπειρία τέτοιων αγώνων με δυνατούς αντιπάλους. Παίξαμε στην προετοιμασία με ομάδες που είναι πιο έμπειρες από εμάς. Τα παιδιά πρώτη φορά έπαιξαν τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι ήσυχος. Δουλεύουμε πάρα πολύ και θα έρθουν αυτά που θέλουμε στη συνέχεια".

Διαβάστε ακόμη...