«Ήμασταν επιβλητικοί»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κ15 ΠΑΟΚ, Αλέξης Τασούλης. Μίλησε για την κατάκτηση του φημισμένου Rimini Cup και το μέλλον που έχει αυτή η ομάδα.
«Ήμασταν επιβλητικοί»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τασούλης:

Για την εμπειρία της διοργάνωσης:
"Εμάς μας ενδιαφέρει η διαδικασία και δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι και είναι μια επιβράβευση για τα παιδιά".

Για το επίπεδο της διοργάνωσης:
"Ξέραμε και από πριν πως είναι πάρα πολύ υψηλό. Είναι η τέταρτη φορά που ερχόμαστε, η πέμπτη και η έβδομη θέση είναι η καλύτερη που είχαμε πάρει. Φέτος ήμασταν πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτή τη φορά παίξαμε το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που θέλουμε να παίζουμε τα επόμενα χρόνια. Ήμασταν επιβλητικοί και αυτό μετράει. Το ευχαριστηθήκαμε εμείς, τα παιδιά αλλά και οι Έλληνες που ήρθαν από το Ντίσεντολφ. Ήρθαν κάποιοι και έκαναν μια διαδρομή στα 400 χιλιόμετρα για να δούνε τα ματς. Οι Έλληνες ομογενείς είναι τρελοί. Στο τελικό είχε πάρα πολύ κόσμο, γύρω στα 1.000 άτομα.

Είναι ένα φημισμένο τουρνουά. Υπάρχει μια πινακίδα που ο κάθε παίκτης που είναι διεθνής και παίζει στην Μπόντεσλιγκα, την Ιταλία και άλλα πρωταθλήματα όμως η Αργεντινή, σε ομάδες όπως η Ρίβελ Πλέιτ, βάζουν τα ονόματα τους. Τους είπαμε να βάλουν και τα ονόματα του Κουλούρη και του Πόζογλου που είχαν πάει πριν τρία χρόνια με προπονητή τον κ. Ζαζόπουλο".

Για τις επόμενες υποχρεώσεις:
"Αυτή ήταν η τελευταία μας υποχρέωση. Αυτά τα παιδιά θα πάνε στην Κ17, κάποια παιδιά θα πάνε και στην Κ16 που σκεφτόμαστε να γίνει και θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουλίου. Μετά την Κ15 λειτουργούμε εντελώς επαγγελματικά".

Διαβάστε ακόμη...