Ο έλεγχος των δανεικών (10/3)

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας  παρουσιάζει μέσω της ιστοσελίδας της τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.
Ο έλεγχος των δανεικών (10/3)

Αναλυτικά:

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός, όμως η Καϊσέρισπορ ηττήθηκε με 2-1 από την Γκαζιάντεπσπορ εκτός έδρας. Ο Σαρλς Ιτάνζ επίσης δεν έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, όμως η Κόνιασπορ και ο ίδιος δέχτηκαν ένα γκολ από τον -παλιό μας γνώριμο – Εντίνιο και έχασαν 1-0 από την Ερσίγεσπορ. Ο Ίνιγο Λόπεθ έμεινε και πάλι στον πάγκο της Θέλτα που ηττήθηκε με 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν βασικός στην γκραν γκινιόλ νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναιτωλικού με 2-1 στος καθυστερήσεις. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κώστας Παναγιωτούδης στην ήττα του Πανιωνίου με 4-0 από τον Ατρόμητο, ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι εκτός αποστολής της Βέροιας για τον σημερινό αγώνα εναντίον της Καλλονής.

Λαμπάκης και Κάρταλ αγωνίστηκαν ως βασικοί και ο Κρινίτσας μπήκε στο 62′ όμως η Αναγέννηση Γιαννιτσών ηττήθηκε από τον Βατανιακό και αποχαιρέτησε τη Football League. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε βασικός και ο Αιγινιακός απέσπασε 1-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Κωστής Δεμηρτζόγλου δεν αγωνίστηκε. Ο Νίκος Μελίσσας δεν χρησιμοποιήθηκε με τον Φωκικό, ενώ οι τέσσερις του Απόλλωνα Καλαμαριάς αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμη...