Ο έλεγχος των δανεικών (24/2)

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας παρουσιάζει τις επιδόσεις των δανεικών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και των ομάδων τους.
Ο έλεγχος των δανεικών (24/2)

Αναλυτικά:

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε σε όλο το ματς της Καϊσέρισπορ, όμως η ομάδα του δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ με 2-1. Ο Σαρλς Ιτάνζ ήταν και πάλι βασικός κάτω από τα δοκάρια της Κόνιασπορ και με τους συμπαίκτες του απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από την Γκεντσλερμπιρλιγί. Ο Ίνιγο Λόπεθ έμεινε στον πάγκο στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 της Θέλτα με τη Χετάφε.

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη νίκη του Λεβαδειακού επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1. Ο Κώστας Παναγιωτούδης παρέμεινε στον πάγκο στη νίκη του Πανιωνίου με 1-2 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δεν έχει επιστρέψει στις αποστολές της Βέροιας μετά τον τραυματισμό του.

Πόποβιτς και Τζανδάρης αγωνίστηκαν βασικοί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση σε 1-1, όταν οι δυο παίκτες είχαν αντικατασταθεί. Ο Στέλιος Ποζατζίδης ήταν στον πάγκο και ο Δημήτρης Πέλκας εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχασε με 0-3 από τον Πιερικό, με τους Κρινίτσα, Λαμπάκη και Καρτάλ να βρίσκονται στο βασικό της σχήμα. Ο Δημήτρης Αγγελίδης που δεν αγωνίστηκε. Ο Φωκικός έχασε 1-0 από τον Φωστήρα, με τον Νίκο Μελίσσα βασικό κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αιγινιακός υποδέχεται σήμερα την Κέρκυρα, με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Κωστή Δεμηρτζόγλου να κυνηγούν άλλη μια νίκη.

Διαβάστε ακόμη...