Ο έλεγχος των δανεικών (28/1)

Όπως κάθε βδομάδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας παρουσιάζει την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ την αγωνιστική που μας πέρασε.
Ο έλεγχος των δανεικών (28/1)

Αναλυτικά:

Στη συγκεκριμένη κατηγορία μπήκαν πλέον και οι Ίνιγο Λόπεθ (Θέλτα), ο οποίος θα είναι διαθέσιμος από το προσεχές σαββατοκύριακο, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που παραχωρήθηκε χθες στον Αιγινιακο.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δεν αγωνίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο με τη φανέλα της Βέροιας εναντίον του ΠΑΟΚ στο 4-1 της Τούμπας, το οποίο πάντως παρακολούθησε από το γήπεδο.

Ο Χρήστος Ιντζίδης άλλαξε πρόσφατα στέγη και από τον Πλατανιά παραχωρήθηκε στον Λεβαδειακό με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός στη συγκλονιστική νίκη της ομάδας του με 4-3 επί του Άρη, σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ!

Ο Κώστας Παναγιωτούδης ήταν στην αποστολή του Πανιωνίου αλλά δεν αγωνίστηκε στην ήττα με 4-1 από τον Πανθρακικό.

Ο Σαρλς Ιτάνζ και η Κόνιασπορ επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο Καμερουνέζος συνέχισε από κει που σταμάτησε… Βασικός και αναντικατάστατος έστω κι αν η ομάδα του υπέστη ήττα με 2-1 στην έδρα της Φενέρ.

Στη football league οι δανεικοί του ΠΑΟΚ είχαν έντονη παρουσία. Η τετράδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πέλκας, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Πόποβιτς, ήταν βασική στην εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Νίκη Βόλου, με τον Πόποβιτς να ντύνεται…Ολίσε και να ανοίγει το σκορ πριν τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού!

Ο Κωστής Δεμηρτζόγλου πέτυχε ένα όμορφο γκολ για τον Αιγινιακό που κέρδισε 3-0 τον Βατανιακό, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (65′).

Καρτάλ και Λαμπάκης “έγραψαν” άλλη μια εμφάνιση ως βασικοί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή. Τέλος, ο Φωκικός έχασε με 3-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, με τον Μελίσσα όμως να μην αγωνίζεται.

Διαβάστε ακόμη...