Ο έλεγχος των δανεικών (20/1)

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας παρουσιάζει την πορεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.
Ο έλεγχος των δανεικών (20/1)

Αναλυτικά: 

Ο Χρήστος Ιντζίδης, άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη και εντάχθηκε στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί έχασαν μεν από τον Ολυμπιακό με 2-0, ο νεαρός αμυντικός όμως έκανε το ντεμπούτο του με αρκετά καλή εμφάνιση, παρότι δεν είχε συμπληρώσει ούτε εβδομάδα προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Νίκος Καραγεωργίου του εμπιστεύτηκε θέση βασικού.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, επίσης, έχει πια κερδίσει τη θέση βασικού στη Βέροια. Η ομάδα του έχασε χθες με 1-3 από τον Παναθηναϊκό και ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Ο Κώστας Παναγιωτούδης δεν αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΟΚ.

Στη Football League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τετράδα δανεικών στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η βοήθεια που έχουν δώσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους Πόντιους που κέρδισαν εκτός έδρας τον Βατανιακό με 0-2. Ο Πόποβιτς άνοιξε το σκορ στο 7′, ενώ βασικοί αγωνίστηκαν και οι Πέλκας, Τζανδάρης, Ποζατζίδης.

Ο Αιγινιακός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ο Κωστής Δεμηρτζόγλου αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ο ακραίος επιθετικός μπήκε στην αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο 33’ (αναγκαστική αλλαγή του Κουτσοσπύρου) και βοήθησε το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου να κερδίσει με 1-0.

Στον αντίποδα, βασικοί αγωνίστηκαν και πάλι με την Αναγέννηση οι Κάρταλ και Λαμπάκης, χωρίς ωστόσο να αποτρέψουν τη νέα ήττα της ομάδας τους.

Διαβάστε ακόμη...