"Μετακίνηση οπαδών στο εγγύς μέλλον"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Ηλίας Γεροντίδης μίλησε για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αγώνα με τον Άρη και διευκρίνισε πως για φέτος η αστυνομία ήταν αρνητική στη μετακίνηση οπαδών.
"Μετακίνηση οπαδών στο εγγύς μέλλον"

Τα όσα είπε στο στο "αθλητικό Metropolis":

"Επειδή υπήρξε μια παρανόηση, πρέπει να καταστήσω σαφές πως η όποια κουβέντα από πλευρά της Αστυνομίας για την μετακίνηση οπαδών αφορούσε την επόμενη σεζόν, το εγγύς μέλλον και όχι τα δυο παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος" για να συνεχίσει: "Η αστυνομία δεν ήταν θετική στο να υπάρξει μετακίνηση οπαδών του Άρη. Συζητήσαμε για την επόμενη χρονιά τι θα μπορούσε να γίνει έτσι ώστε να υπάρξουν οπαδοί του Άρη στην θύρα 8 και ποιες θέσεις έπρεπε να είναι κενές ως νεκρή ζώνη. Εκεί λοιπόν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας είπαν πως στο εγγύς μέλλον θα ήταν θετικοί για την μετακίνηση οπαδών".

Επισήμανε πάντως πως δεν είναι εφικτό να είναι άδειο το μισό γήπεδο για να υπάρξει παρουσία οπαδών του Άρη σε ένα ντέρμπυ στην Τούμπα: "Αυτό δεν είναι εφικτό για τους ευνόητους λόγους. Εμείς θεωρούμε ότι το να παραμείνει κενή η θύρα 7α είναι μια λύση. Όχι όμως να "κοπούν" τα μισά εισιτήρια".

Ο Ηλίας Γεροντίδης συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο κριτήριο που θα λάβει υπόψη της η αστυνομία για να επιτρέψει την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων σε ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης: "Εμείς ως ΠΑΕ το επιθυμούμε και νομίζω ότι αυτό δεν αφορά μόνο τη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία έχει αναγνωρίσει πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε ότι αφορά την συμπεριφορά του κόσμου και αν συνεχίσουμε έτσι ίσως στο επόμενο πρωτάθλημα να υπάρξει μετακίνηση. Σε αυτή τη βάση συζητήσαμε για να βρούμε λύσεις και όχι για τους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος".

Τέλος αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που γίνεται για την φιλοξενία της αποστολής του Άρη: "Τόσο η Αστυνομία όσο και εμείς ως ΠΑΕ θα κάνουμε ότι πρέπει για την ασφαλή πρόσβαση, παραμονή και αποχώρηση τόσο της ομάδας όσο και των ανθρώπων της διοίκησης που θα τη συνοδεύσουν. Πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κανένα απολύτως θέμα..."

Διαβάστε ακόμη...