«Θα καταθέσω εκ νέου ερώτηση»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για την νέα αναβολή σε ότι αφορά την επερώτηση για τα χρέη του ΠΑΟΚ στην Βουλή.
«Θα καταθέσω εκ νέου ερώτηση»

Αρχικά είπε: ''Ο ίδιος ο Στουρνάρας μου είχε υποσχεθεί ότι την Δευτέρα θα απαντούσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στην Αθήνα για να είμαι στην Βουλή. Με το που έφτασα στο αεροδρόμιο με ενημέρωσαν πως όλες οι ερωτήσεις για τον Στουρνάρα δε θα απαντηθούν λόγω κωλύματος του υπουργού" ενώ συνεχίζοντας είπε: "θα καταθέσω εκ νέου την επερώτηση και θα περιμένουμε την επίσημη απάντηση του Στουρνάρα στην Βουλή. Από προθέσεις έχουμε χορτάσει. Ο ίδιος έχει πει ότι βλέπει θετικά το θέμα των χρεών αλλά από τα έδρανα της Βουλής περιμένουμε την επίσημη απάντηση του".

Συνεχίζοντας είπε πως ο ίδιος έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα των χρεών όχι μόνο της ΠΑΕ αλλά και των Ανώνυμων Εταιρειών: "Είναι καλό να δέχεται η Πολιτεία τα χρήματα εφόσον μπορεί να εισπράξει το πρωτογενές κεφάλαιο. Για να μην καταργηθεί η έννοια του προστίμου θα μπορούσε σε βάθος χρόνου να βάλει ένα ακόμη ποσό που θα αναλογεί στο 10% του αρχικού κεφαλαίου. Υπάρχουν λύσεις".

Τέλος σημείωσε: "Εγώ κάθε εβδομάδα θα καταθέτω την επίκαιρη ερώτηση για να τον αναγκάσω να έρθει στην Βουλή και να απαντήσει επίσημα. Οι δηλώσεις στις εφημερίδες και οι υποσχέσεις δεν έχουν σημασία. Ανέλαβα μια δέσμευση απέναντι στον λαό του ΠΑΟΚ κάτι και θα την τελειώσω..."

Διαβάστε ακόμη...