Ύποπτες καταστάσεις...

Μετά τις συνεχείς -ομολογουμένως- μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ, παρακολουθούμε τις κινήσεις τακτικής που ακολουθούν οι ντόπιοι "καρχαρίες" στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν τη διοίκηση και κυρίως τον κόσμο.
Ύποπτες καταστάσεις...

Το γεγονός πως η ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι σήμερα δεν έχει πείσει για την ισχύ και την απόδοσή της, δεν αμφισβητείται. Παρότι υπάρχουν αρκετές αιτίες, περισσότερες δικαιολογίες και σημαντικές εξηγήσεις για την εικόνα αυτή (όπως η καθυστερημένη συμπλήρωση του ρόστερ, οι τραυματισμοί, η έλλειψη χρόνου και η έλευση πολλών νέων προσώπων), κανείς δεν στάθηκε σε αυτές.

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί να βλέπει βελτίωση, ο μεγαλομέτοχος ζητά αποτελέσματα και γενικώς επικρατεί μια νευρικότητα όταν η ομάδα δεν αποδίδει ως καλοκουρδισμένη μηχανή. 

Είναι δεδομένο πως η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων έχει αντιληφθεί πως πρέπει να κάνει υπομονή και πως αργά αλλά σταθερά, προστίθενται δυνατά γραναζια στη μηχανή της ομάδας, με πρώτο την έλευση ενός σημαντικού προπονητή.

Αντί όμως αρκετοί δημοσιογραφικοί "οίκοι" (τρομάρα τους) να αντιλαμβάνονται, να σέβονται και να συμβάλλουν στο θετικό κλίμα -κάτι που στο κάτω κάτω θα ωφελούσε και τις πωλήσεις τους, εν τέλει προτιμούν να κινούνται για άλλη μια φορά στα γκρίζα εδάφη του παρασκηνίου. Προτιμούν να ξεκινήσουν μια ύποπτη τακτική που αργά αλλά σταθερά "ροκανίζει" την εικόνα του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Με συνεντεύξεις, περίεργα δημοσιεύματα και δήθεν αναλύσεις στοχεύουν τις τελευταίες μέρες ξεκάθαρα στην αποδόμηση της θετικής εικόνας του Στέφενς. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν... προτίθενται να τον αντικαταστήσουν σύντομα. Είναι όμως βέβαιο πως, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να προστατεύσει τον νέο προπονητή, ο οποίος απο νωρίς θα πρέπει να έχει αντιληφθεί πως δουλεύει το δημοσιογραφικό σύστημα του ΠΑΟΚ (και οχι μόνο).

Ευελπιστούμε τις επόμενες ημέρες να δοθεί η ευκαιρία στην ομάδα να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και στους διοικούντες να υπερασπιστούν τις επιλογές τους. Ειδάλλως, η ιστορία έχει δείξει πως τα επικίνδυνα μονοπάτια, δεν είναι μακριά.

Διαβάστε ακόμη...