Ο ξενοδόχος Τζιόλης (video)

Καλά τα γκολ, οι πάσες, τα τάκλιν, τα σουτ... Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές όμως μόνο αυτοί που βλέπουμε στις 4 γραμμές. Πίσω από τον καθένα κρύβεται μια άγνωστη ιστορία, μια ενδιαφέρουσα πτυχή, μια μεγάλη δραστηριότητα.
Ο ξενοδόχος Τζιόλης (video)

Το PAOKTV αποκαλύπτει τα μυστικά τους έξω από το ποδόσφαιρο και κάνει την αρχή σε μία... διαφορετική ενότητα. Αρχή με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, όχι τον αμυντικό χαφ του ΠΑΟΚ, αλλά τον... ξενοδόχο που όλοι θα αγαπήσουν! Ναι, ο Αλέξανδρος είναι ιδιοκτήτης του Cosmopolitan Hotel and Spa στην παραλία της Κατερίνης και μας μιλάει -μεταξύ άλλων- γι΄αυτό.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ξενοδοχείο του: «Εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι με ένα ξενοδοχείο που έκανα στην Κατερίνη. Ήταν δική μου ιδέα και της οικογένειας μου. Κάτι... γίνεται, τώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα νομίζω. Όσο μπορώ έχω προσωπική σχέση με την επιχείρηση. Είναι πιο δύσκολο να διευθύνεις μία επιχείρηση από το να κάνεις το χόμπι σου και να κυνηγάς μία μπάλα. Το ξενοδοχείο λέγεται "Cosmopolitan Hotel" και είναι στην παραλία Κατερίνης. Ελπίζω να μαθευτεί και να έχει κόσμο βάσει της αξίας του».

Για τα πλάνα του μετά το τέλος της καριέρας του: «Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να γίνω μάνατζερ ή προπονητής. Βέβαια, στο μέλλον δεν ξέρεις, νομίζω, όμως, ότι όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα μείνω μακριά»

Για τα social media: «Προσπαθώ να μην προκαλώ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε κάτι χωρίς να το σκεφτούμε δεύτερη φορά. Καμιά φορά άθελα σου γίνονται πολλά μέσω των social media. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Διαβάστε ακόμη...