"Η ομάδα άρχισε να αποκτάει χημεία" (vid)

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μίλησε  για τη βράβευσή του από την ΠΑΕ, καθώς και για την εμφάνιση του Δικεφάλου στο ματς με την Ξάνθη.
"Η ομάδα άρχισε να αποκτάει χημεία" (vid)

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο paokfc.gr:

"H κίνηση να τιμά ο ΠΑΟΚ σε κάθε εντός έδρας αγώνα κάποιον βετεράνο, είναι πολύ σωστή, καθώς υπάρχουν αρκετοί ξεχασμένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Εγώ για παράδειγμα σταμάτησα το ποδόσφαιρο εδώ και 30 χρόνια. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο φορώντας συνεχώς την ίδια φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβαν Σαββίδη καθώς και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για αυτήν την σπουδαία κίνηση και νομίζω ότι και ο κόσμος το εκτίμησε ιδιαίτερα. Είναι μία πολύ θετική κίνηση συγχαρητήρια σε αυτούς που το εμπνευστήκαν και να συνεχίσουν έτσι".

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην εικόνα του σημερινού ΠΑΟΚ και στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη: "Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Διέκρινα πως η ομάδα άρχισε να αποκτάει χημεία και οι παίκτες έρχονται πλέον ο ένας κοντά στον άλλο. Επίσης είδα πως οι παίκτες άρχισαν σιγά – σιγά να δείχνουν τον εαυτό τους και να γίνονται πιο ουσιαστικοί".

Διαβάστε ακόμη...