"Να μην παρασυρόμαστε από τα φιλικά"

Ο Λίαμ Λόρενς μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μην παρασυρεταί από τα αποτελέσματα των φιλικών, ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μέταλιστ.
"Να μην παρασυρόμαστε από τα φιλικά"

Τα όσα είπε ο Ιρλανδός:

Για το γκολ που πέτυχε και την εικόνα της ομάδας στο σημερινό φιλικό: "Μου αρέσει να δοκιμάζω αυτά τα σουτ πάνω στην κίνηση. Κάποιες φορές πετυχαίνουν, μερικές πηγαίνουν πολύ ψηλά. Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό στις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει δύο καλές ομάδες κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον προπονητή προκειμένου να επιλέξει τους 11".

Για το παιχνίδι με την Μέταλιστ: "Είναι ζήτημα συγκέντρωσης. Θα είναι κάτι νέο και για μένα και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κατευθύνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Να μην παρασυρόμαστε από την εικόνα των φιλικών".

Για το ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται: "Μιλήσαμε με τον προπονητή για την θέση που μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Ίσως περισσότερο εσωτερικό χαφ, νούμερο "8", αλλά ίσως και δεξιά που έχω κάνει και καριέρα".

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καλαμαριάς: "Από τέτοια γήπεδα ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ιρλανδία. Είναι θέμα συγκέντρωσης, να αφοσιώνεσαι και να πας για τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...