"Ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά"

Ο Χουμπ Στέφενς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου φιλικού προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Αυστρία με την Ανζί, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και τη μαχητικότητα που επέδειξαν απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα.
"Ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά"

Τα όσα είπε ο Ολλανδός:

"Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις δύο τελευταίες ημέρες αν και είχαμε το φιλικό. Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί παίζοντας από 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Ανζί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε".

Για τη συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, για να παίρνουν εμπειρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους".

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ, τόνισε: "Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουμε μιλήσει αρκετά για το στυλ της οργάνωσης που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο. Η Ανζί δεν είχε απαντήσεις σε αυτό. Συνήθως ξεκινάς τα φιλικά με εύκολους αντιπάλους, αλλά είναι σημαντικό το πως αγωνιστήκαμε κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα".

Για τη νοοτροπία της ομάδας, σχολίασε: "Για μένα το πρώτο ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πως παίζεις. Οι παίκτες πάντα παίζουν για να κερδίσουν και είναι σημαντικό που η ομάδα έπαιξε με τέτοιο τρόπο για να κερδίσει".

Για τη μεταγραφή του Λούκας, ανέφερε: "Τον ξέρω και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Βέβαια είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει".

Διαβάστε ακόμη...