Κέρδισε τις εντυπώσεις ...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ με τη γνωστή ρωσική ομάδα Ανζί Μαχατσκαλά, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία.
Κέρδισε τις εντυπώσεις ...

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο διαφορετικές 11άδες σε κάθε ημίχρονο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, καθώς την επόμενη Κυριακή αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Αν κάποια ομάδα δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχαν υποδειγματική αμυντική λειτουργία, δεν άφηναν διαδρόμους προς την εστία τους και όσες φορές έβγαιναν στην αντεπίθεση ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία των Ρώσων.

Χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες με τους: Πόποβιτς (22' και 30'), Γιάννου (23'), Αθανασιάδη (56' και 68') και Κάτσε στο 82'.

Από πλευράς Ανζί η καλύτερη ευκαιρία της στο ματς ήταν στο 44ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ των Ρώσων, ο Γλύκος έχασε την έξοδο, ο Ντα Σίλβα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά προς την εστία και ο Λάζαρ απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Από αύριο (8/7) ο ΠΑΟΚ επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις, ενώ το επόμενο φιλικό του είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 10/7 με αντίπαλο την  Κοπεγχάγη στο St Veit am Vogau, στις 19:30.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ α' ημίχρονο: Γλύκος, Σκόνδρας, Lino, Lopez, Vitor, Τζανδάρης, Lazar, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Vukic, Γιάννου.

ΠΑΟΚ β' ημίχρονο: Jacobo, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Κατσουράνης, Κατσικάς, Kace, Τζιόλης, Lawrence, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Ανζί α' ημίχρονο: Γκαμπούλοβ, Γκατζιμπέκοβ, Ταγκιρμπέκοβ, Εβέρτον, Μπουσουφά, Ντα Σίλβα Ζουσιλέι, Ντιαρά, Ουίλιαν (72′ Καρσέλα Μεντί), Ντενίσοβ, Ιόνοβ, Ετό

Ανζί β' ημίχρονο: Γκαμπούλοβ, Γκατζιμπέκοβ, Ταγκιρμπέκοβ, Μπουσουφά, Ουίλιαν (72′ Καρσέλα Μεντί), Ντα Σίλβα Ζουσιλέι, Ζοάο Κάρλος, Αχμέντοφ, Σάτοβ, Ντενίσοβ, Λασινά Τραορέ.

..........................................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης...

O Huub Stevens βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον συμπατριώτη του προπονητή της Ανζί, Guus Hiddink.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, η ομάδα θα αγωνιστεί με ειδική φανέλα φιλικών αγώνων.Οι επίσημες εμφανίσεις θα παρουσιαστούν προσεχώς.

Περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο γήπεδο.

18:04 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Με μαύρες εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ, με κίτρινες η Ανζί.

6ο λεπτό: Σουτ του Τσανδάρη, άουτ.

Πίεση ψηλά για τον ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά αγώνα στο παιχνίδι χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

16ο λεπτό: Ο Γλύκος απομακρύνει με το κεφάλι προ του Ετό.

18ο λεπτό: Ο Γλύκος μπλοκάρει την μπάλα πριν ο Γουίλιαμ γίνει απειλητικός μετά από προσπάθεια του Ετό.

Ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά η ρωσική ομάδα.

20ό λεπτό: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με τον Βούκιτς να κάνει τη σέντρα προς τον Δεληγιαννίδη με τον τελευταίο να σκοράρει, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιτ.

21ο λεπτό: Έγκαιρη έξοδος του Γλύκου προ του Ιόνοφ.

22ο λεπτό: Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Λίνο, αλλά οι Βούκιτς και Πόποβιτς δεν καταφέρνουν να νικήσουν τον Γκαμπούροφ.

23ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννου που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαμπούροφ στο τετ α τετ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πιεζόταν από αμυντικό και το σουτ που επιχείτησε το απέκρουσε ο Γκαμπούροφ.

Ο ΠΑΟΚ πατάει καλά στο γήπεδο και είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

29o λεπτό: Σουτ του Ιόνοφ άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου.

30ό λεπτό: Πολύ ωραίος συνδυασμός Βούκιτς - Πόποβιτς, με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Ακόμη μία πολύ καλή προσπάθεια των παικτών μας.

35ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ στέκεται εξαιρετικά απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλαπλάσιο ρόστερ και πολύ πιο έτοιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή!

37ο λεπτό: Σουτ του Τσανδάρη μπλοκάρει ο Γκαμπούροφ, πέφτοντας στη γωνία του.

43ο λεπτό: Σέντρα του Πόποβιτς, δεν προλαβαίνει ο Δεληγιαννίδης να πιάσει την κεφαλιά

44ο λεπτό: Η καλύτερη στιγμή της Ανζί στο ματς. Κόρνερ των Ρώσων, ο Γλύκος χάνει την έξοδο, ο Ντα Σίλβα την στέλνει με κεφαλιά προς την εστία και ο Λάζαρ απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

45ο λεπτό: Σουτ του Ετό, απέκρουσε ο Γλύκος

Ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο 45λεπτο, ήταν πολύ δεμένη ομάδα, με καλή αμυντική λειτουργία και ήταν πολύ επικίνδυνος στην αντεπίθεση, αφού σε 2-3 περιπτώσεις απείλησε τον Γκαμπούροφ. Ο Δικέφαλος απειλήθηκε μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου και αυτό από λάθος εκτίμηση του Γλύκου σε εκτέλεση κόρνερ της Ανζί.

Στην επανάληψη ο Στέφενς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες του που είναι διαθέσιμοι.

2ο ημίχρονο, με αλλαγές για τον ΠΑΟΚ

H σύνθεση του ΠΑΟΚ:  Jacobo, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Κατσουράνης, Κατσικάς, Kace, Τζιόλης, Lawrence, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης. 'Οπως βλέπετε άλλαξε ολόκληρη η αρχική 11άδα του Δικεφάλου.

53ο λεπτό: Σέντρα του Λόρενς αλλά ο Γεωργιάδης δεν πιάνει καλά την κεφαλιά.

54ο λεπτό: Ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να βρει τον Αθανασιάδη αλλά οι αμυντικοί της Ανζί απομακρύνουν.

56ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Λόρενς, ο Κλάους έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας των Ρώσων απέκρουσε.

58ο λεπτό: Σέντρα του Ποζατζίδη απομακρύνει με γροθιές ο Γκαμπούροφ.

65ο λεπτό: Η Ανζί στα τελευταία λεπτά κυκλοφορεί την μπάλα, χωρίς όμως να έχει απειλήσει ως τώρα στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ κλείνει καλά τους διαδρόμους προς την άμυνα του Χακόμπο.

68o λεπτό: Εξαιρετική πάσα του Λόρενς στον Αθανασιάδη που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!

75ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Λόρενς.

Στο γήπεδο, μεταξύ των θεατών, βρίσκεται και ο Λούκας Πέρεθ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

76ο λεπτό: Φάουλ εκτέλεσε ο Μουσουφά από καλή θέση, μπλόκαρε εύκολα ο Χακόμπο.

78ο λεπτό: Ο Ποζατζίδης απομακρύνει έγκαιρα επίθεση των Ρώσων.

82ο λεπτό: Δυνατό εξαιρετικό σουτ του Κάτσε, το απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκαμπούροφ.

85ο λεπτό: Σέντρα σουτ του Λόρενς περνάει άουτ.

87ο λεπτό: Ο βοηθός ανακόπτει με οφ σάιτ τον Γεωργιάδη, αμφισβητούμενη η φάση...

90ό λεπτό: Ο Χακόμπο απομακρύνει σε κόρνερ δυνατό σουτ του Γκατζιμπένκοφ

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...