"Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά"

Ο Μπονγκάνι Κουμάλο μιλάει για την πίστη του για πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ρίχνει το μπαλάκι στο "Δικέφαλο" για την παραμονή του και τη νέα σεζόν.
"Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά"

Διαβάστε τα όσα είπε στο Sport24.gr

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, σίγουρα όμως είναι ένας καλός αθλητής που όσες φορές αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Μπονγκάνι ποιες είναι οι σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου μετά την χθεσινή περιπετειώδη νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα;

"Παίξαμε αυτό το ματς σκεπτόμενοι ότι έχουμε κάποιος στόχους να εκπληρώσουμε. Είναι πραγματικά σπουδαίο συναίσθημα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δεν ήταν εύκολο, ίσα ίσα ήταν πολύ δύσκολο, δείξαμε όμως χαρακτήρα και τα καταφέραμε".

Ζήσατε μία πιεστική κατάσταση στα πλέι οφ και ειδικά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βιώσατε έντονα την οργή του κόσμου. Πως σχολιάζεις όλο αυτό που γινόταν;

"Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση είναι η αλήθεια. Καταλαβαίνουμε ότι για τους οπαδούς μας ήταν δύσκολο να δεχθούν ότι μπορεί να μην ήμασταν πρώτοι και για εμάς τους ποδοσφαιριστές ήταν το ίδιο δύσκολο. Αλλά και πάλι είδατε ότι είχαμε οπαδούς στο γήπεδο χθες, χάρηκα πολύ και νομίζω φάνηκε (σ.σ. γέλια) που τους χαρίσαμε αυτή τη νίκη και κλείσαμε τα πλέι οφ πετυχαίνοντας τον στόχο μας".

Είναι εφικτό ο ΠΑΟΚ να πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Για όλα στην ζωή υπάρχει μία πρώτη φορά. Η ευκαιρία είναι εκεί και μας περιμένει. Θα πρέπει να δούμε ποιος θα αναλάβει την ομάδα, ποιοι παίκτες θα έρθουν και μαζί με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην ομάδα πιστεύω θα τα πάνε καλά".

Το δικό σου μέλλον που το προσδιορίζεις τη νέα σεζόν;

"Αυτό που ξέρω για το μέλλον μου σίγουρα είναι ότι χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Μετά θα δω τι θα κάνω, ο ατζέντης μου συζητά με διάφορες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και θα κοιτάξω να πάρω την καλύτερη απόφαση".

Δίνεις πιθανότητες να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;

"Αυτό εξαρτάται από τον σύλλογο, έτσι δεν είναι; Από την άλλη, είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα στην ομάδα κι από εκεί και πέρα αν το θέλει η ομάδα να μιλήσει με την δική μου πλευρά και την πλευρά της Τότεναμ. Όπως είπα και προηγουμένως εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...