"Στόχος μας το νταμπλ"

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, Δήμητρα Παντελειάδου, μιλώντας για τον τελικό της Κυριακής με αντίπαλο την Καρδίτσα, τόνισε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ.
"Στόχος μας το νταμπλ"

Διαβάστε τα όσα είπε:

Για την ήττα στην Καρδίτσα στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος είπε: "Ήταν μια κακή στιγμή εκείνη η ήττα στην Καρδίτσα, προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα που ακολούθησε να διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι φάνηκε στο 2ο ημίχρονο με τις Αμαζόνες ότι τα καταφέραμε. Σε αυτό το ματς (με τις Αμαζόνες) στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν και πάλι πολύ κακές, αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε σημαντικά".

Μιλώντας για τον τελικό η Δήμητρα Παντελειάδου ανέφερε: "Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πάρει το νταμπλ κάτι που έχει να συμβεί από την πρώτη χρονιά που ιδρύθηκε η γυνακεία ομάδα ποδοσφαίρου (2001-02). Από τη στιγμή που διοργανώθηκε μετά από τόσα χρόνια το κύπελλο, πάλι θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ".

Και συνέχισε: "Μετά το πρωτάθλημα, στόχος μας είναι η Ευρώπη. Τόσα χρόνια που κατακτάμε το πρωταθλημα δεν έχουμε κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη, ελπίζω και εύχομαι φέτος αν δουλέψουμε σωστά να τα καταφέρουμε"...

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η διοργάνωση του κυπέλλου γυνακών στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 2000 και διεξήχθη τόσο το 2001 όσο και το 2002. Από το 2003 η ΕΠΟ σταμάτησε προσωρινά τη διεξαγωγή του θεσμού, λόγω του ό,τι τα περισσότερα σωματεία αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα μετακινήσεων. Η διοργάνωση διεξάγεται και πάλι φέτος μετά από 11 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...